Seif al-Islam a cerut sa fie executat dupa ce a fost capturat: Ne-a cerut sa il impuscam in cap. De ce are fiul lui Kadhafi trei degete amputate

0
809
arma-impuscatura-crima

arma-impuscatura-crimaSeif al-Islam, fiul fostului dictator libian Muammar Kadhafi, le ceruse combatantilor care l-au capturat sa il execute. „Seif al-Islam a fost arestat in cursul noptii de vineri spre sambata”,

in regiunea desertica Wadi al-Ajal, in sudul Libiei, a declarat Al-Ajmi al-Atiri, seful unei brigazi a CNT din orasul Zenten.

„Primiseram informatii de la cineva care se ocupa de protectia lui Seif al-Islam. Ne spusese ca urma sa fuga in Niger. Am plecat cu doua echipaje, unul din Zenten si celalalt din Barguen. Pregatiseram o ambuscada si tocmai i-am auzit venind. Am observat doua masini, cu sase persoane la bord, inclusiv Seif al-Islam. Au opus putina rezistenta si am reusit sa ii arestam”, explica al-Atiri.

„Contrar a ceea ce a scris presa, Seif al-Islam nu a incercat sa ne ofere bani, ci ne-a cerut sa il impuscam in cap si sa ii ducem corpul la Zenten”, a precizat el, dezvaluind ca fiul fostului lider libian era ranit la o mana, avand trei degete amputate. Seif al-Islam a explicat ca fusese ranit intr-un atac al NATO, la jumatatea lunii octombrie. Seif al-Islam, in varsta de 39 de ani, a fost transferat la aeroportul din Zenten. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here