Secom® a inaugurat un nou magazin la Sibiu și ajunge la o rețea de 10 magazine

0
1350

Secom® continuă extinderea rețelei de retail și lansează un nou magazin propriu în mun. Sibiu, unul dintre cele mai importante centre social-economice din Transilvania. Noul magazin este cel de-al 10-lea din portofoliul companiei și cel de-al doilea magazin inaugurat în 2016.

Magazinul Secom® Sibiu este amplasat în zona pietonală, pe str. Tribunei nr. 2, în imediata apropiere de Piața Mare. Acesta are o suprafață de 30 mp și a necesitat o investiție de aprox. 35.000 de euro.

Noul magazin Secom® oferă acces la toate produsele naturale pentru sănătate și frumusețe din portofoliul Secom®, consultanță de specialitate și consiliere în alegerea personalizată a produselor naturale pentru sănătate. Portofoliul Secom® cuprinde peste 250 de suplimente alimentare naturale, realizate de producători cu renume mondial, care acoperă toate ariile terapeutice, precum și o linie specială de produse naturale pentru frumusețe. Produsele Secom® se disting prin materia primă de calitate superioară, formulele inovative și originale, concentrațiile optime de ingrediente active. În plus, Secom® este importatorul exclusiv în România a produselor ChildLife, prima gamă de suplimente alimentare naturale special create pentru sănătatea copiilor.

„Secom® este un brand care a câștigat încrederea consumatorului român în primul rând prin calitatea produselor, apoi prin susținerea conceptului de medicină integrativă, comunicare etică și informare constantă. Sunt principii în care credem și prin acestea încercăm să impunem standarde în piața de suplimente alimentare, iar conceptul de magazin ne ajută în acest sens deoarece reprezintă o interfață directă între Secom® și consumator. Vom continua să dezvoltăm rețeaua de magazine într-un ritm sustenabil, astfel încât să ajungem și în alte zone ale țării”, susţine Lucia Costea, managing partner Secom®.

Magazinul este deschis publicului din 17 octombrie 2016 și funcţionează de luni până vineri – de la 8:00 la 20:00, iar sâmbăta de la 9:00 la 14:00. Cu ocazia lansării, în cadrul magazinului sibienii pot beneficia de reduceri de inaugurare de 20% la întreg portofoliul de produse, dar și alte promoții atractive.

Lansată în 2013, rețeaua de retail Secom® cuprinde 10 magazine, patru în București și câte o unitate în Bacău, Brașov, Iași, Ploiești, Sibiu și Timișoara. Anul acesta Secom® s-a extins în zona de vest a țării, lansând în primăvară un magazin în Timișoara, precum și magazinul online de pe secom.ro.

Despre Secom®

Secom® este compania românească lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, care răspund nevoilor unui lifestyle sănătos al omului modern, și promotor al frumuseții prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de înaltă calitate.

Secom® și-a castigat poziția de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piața românească ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante și ingrediente inovatoare precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP, NADH, D-riboza, GABA, L citrulina sau L-ornitina.

În prezent, portofoliul Secom® acoperă toată gama de afecțiuni, cuprinzând peste 250 de suplimente alimentare naturale și 35 de fito-dermatocosmetice, o mare parte unice pe piața din România.

Portofoliul Secom® include produsele a 10 producători mari internaționali, recunoscuți datorită calității și formulelor inovatoare. Printre cele mai cunoscute branduri din portofoliul Secom® sunt: Alive!™, Super Enzymes™, Neuro Optimizer®, SystemWell®, MSM 750mg și produsele din gama ChildLife.

Produsele Secom® sunt disponibile în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național, precum și în cele 10 magazine Secom® din București, Brașov, Bacău, Iași, Ploiești, Sibiu și Timișoara.

Compania Secom® este specializată în importul, promovarea și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here