Schneider Electric și AVEVA – parteneriat cu IN-CORE Systèmes, pentru producția bateriilor pentru mașinile electrice

0
763

Rueil-Malmaison (Franța), 5 iulie 2024Schneider Electric și AVEVA au anunțat un parteneriat cu IN- CORE Systèmes, pentru a crește eficiența în producția de baterii pentru vehicule electrice (EV).

Pe măsură ce piața de vehicule electrice continuă să înregistreze o creștere exponențială, producția de baterii este supusă unei presiuni mai mari pentru a îmbunătăți calitatea, eficiența și rezultatele comerciale. Această creștere a producției poate duce la noi probleme, inclusiv moduri de defecțiune și variații de proces, care la rândul lor creează pierderi operaționale, materiale și forță de muncă.

În ultimii ani, producția de baterii EV a înregistrat până la 20% din materiale casate și o utilizare ineficientă a energiei, cu 47 kWh de energie, necesari pentru a produce 1 kWh dintr-o celulă de baterie EV. Aceste provocări pot fi atenuate doar printr-o perspectivă operațională mai bună.

Parteneriatul dintre Schneider Electric, AVEVA și IN-CORE va aduce o mai mare conectivitate a datelor în procesul de producție, abordând trasabilitatea datelor la nivel de electrod. IN-CORE Traceability Solution va funcționa cu platforma de sistem AVEVA pentru a conecta parametrii critici în fabricarea electrozilor, la performanța celulei finale și a pachetului, furnizând date relevante la momentul și în formatul potrivit pentru a asigura o imagine completă. Parteneriatul conduce la:

  • Depanare mai rapidă a problemelor de teren
  • Reducerea deșeurilor
  • Optimizarea producției
  • Optimizarea materialelor

„Provocările operaționale reprezintă cea mai mare barieră în calea succesului în producția de baterii pentru vehicule electrice”, a declarat Christel Galbrun, Segment President for Mobility la Schneider Electric. „Cererea crește, iar noi trebuie să îmbunătățim calitatea și eficiența, reducând în același timp variațiile și deșeurile. Acest parteneriat cu IN- CORE va oferi noi niveluri de conectivitate a datelor pe piața EV și va ajuta clienții să stabilească o arhitectură completă de date pentru toate procesele.”

Despre Schneider Electric

 

Scopul Schneider Electric este de a genera Impact, permițând oamenilor și organizațiilor să valorifice la maximum energia și resursele, creând o punte între progres și sustenabilitate. Noi numim asta Life Is On.

 

Misiunea noastră este să fim partenerul de încredere în Sustenabilitate și Eficiență.

 

Suntem un lider global în tehnologie industrială, care aduce experiență de vârf la nivel mondial în electrificare, automatizare și digitalizarea industriilor inteligente, infrastructură fiabilă, centre de date pregătite pentru viitor, clădiri inteligente și case intuitive. Susținuți de expertiza noastră solidă în domeniu, oferim soluții IoT industrial bazate pe AI, cu produse conectate, automatizare, software și servicii, furnizând digital-twins pentru a permite o creștere profitabilă pentru clienții noștri.

 

Suntem o companie formată din oameni dedicați, cu peste 150.000 de colegi și peste un milion de parteneri care operează în peste 100 de țări, pentru a ne asigura proximitatea față de clienții și părțile interesate. Îmbrățișăm diversitatea și incluziunea în tot ceea ce facem, ghidați de scopul nostru semnificativ de a avea un viitor sustenabil pentru toți.

 

www.se.com

 

Discover Life Is On

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here