Schimbari in cadrul Asociatiei Berarii Romaniei

0
696

Dupa unsprezece ani de activitate marcata de numeroase realizari, Constantin Bratu a luat decizia de a parasi pozitia de Director General al Asociatiei Berarii Romaniei pentru a se dedica unor noi provocari profesionale. Coordonarea activitatii Asociatiei Berarii Romaniei va fi asigurata, incepand din luna mai, de Secretarul General al organizatiei, Ciprian Sandu, sub supervizarea Presedintelui Consiliului de Administratie.

“Vreau sa ii multumesc domnului Constantin Bratu pentru eforturile sustinute depuse pentru ca acest proiect de suflet al producatorilor de bere din Romania – Asociatia Berarii Romaniei -, nu doar sa prinda contur si sa capete anvergura de azi, dar sa si aiba un aport important la dezvoltarea culturii locale a berii. in acelasi timp, ii urez succes domnului Ciprian Sandu in misiunea pe care o are de a continua proiectele Asociatiei la cele mai inalte standarde.”, a declarat Igor Tikhonov, Presedinte Asociatia Berarii Romaniei.

Promotoare a culturii berii in Romania si artizana a autoreglementarii industriei berii, Asociatia Berarii Romaniei si-a asumat misiunea de a veghea la mentinerea unui mediu de afaceri sustenabil si responsabil in cadrul sectorului sau de activitate.

Asociatia Berarii Romaniei s-a impus atat la nivel local, cat si international, ca o voce comuna a membrilor sai, reusind sa transmita mediului de afaceri, consumatorilor si institutiilor publice, valorile care o guverneaza.

“Timp de unsprezece ani, evolutia mea profesionala s-a identificat cu dezvoltarea Asociatiei Berarii Romaniei, organizatie careia i-am fost alaturi inca de la infiintare. Sunt mandru ca am contribuit, alaturi de colegii mei, la dezvoltarea sustenabila a sectorului berii in Romania. Proiectele derulate in tot acest timp impreuna cu membrii Asociatiei imi vor ramane un reper de profesionalism si fair-play, o experienta pentru care le multumesc tuturor.”, a completat Constantin Bratu.

“Cred ca am o misiune dificila, dar foarte frumoasa, aceea de a mentine evolutia Asociatiei la standardele inalte ale sectorului berii din Romania. Am bucuria ca, odata cu aceasta numire, sa pot continua proiecte de anvergura menite sa pastreze berea produsa local pe mesele si in inimile romanilor.”, a adaugat Ciprian Sandu, Secretar General Asociatia Berarii Romaniei.

Ciprian Sandu este parte a echipei Asociatiei Berarii Romaniei de doi ani, anterior ocupand functia de Public Affairs Manager.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here