Saul Williams [LIVE]

0
622

Bucuresti | 10 decembrie 2011 | Atelierul de Productie
o productie GINGER GROUP si BLAME IT, sustinuta de Grolsch.

BILETE: 35 RON inainte de 00.00, 45 RON dupa 00.00
Line up:
22.00 – 23.20 UNLOCKA | Warm up
23.30 – 00.30 AKIM + Special Guest | LIVE
00.40 – 01.15 SILENT STRIKE + NORZEATIC & DELIRIC 1 | LIVE
01.30 – 02.30 SAUL WILLIAMS | LIVE
02.45 – 06.00 UNLOCKA | after

Saul Williams.
Saul Williams este poet, scriitor si muzician american din Albany, New York. Saul si-a creat un stil muzical unic prin imbinarea dintre poezie si hip-hop alternativ; este licentiat in filosofie si actorie, iar din 1995 devine cunoscut ca un open mic poet, castigind numeroase premii de slam poetry. Filmul independent Slam, la care Williams a fost si scenograf si actor i-a adus Marele Premiu al Juriului la festivalul de film de la Sundance si Camera D’or la Cannes, premii care l-au consacrat international.

A avut colaborari cu artisti precum Nas, The Fugees, Christian Alvarez, Blackalicious, Erykah Badu, KRS-One, Zack De La Rocha, De La Soul, DJ Krust, dar si poeti precum Allen Ginsberg si Sonia Sanchez. Dupa lansarea LP-ului Amethyst Rock Star a avut numeroase show-uri in turneul european al Nine Inch Nails in vara lui 2005, dar si cu The Mars Volta. Trent Reznor a produs urmatorul album Saul Williams, The Inevitable Rise and Liberation of NiggyTardust!.

intrebat care este rolul poeziei in viata lui, Saul Williams spune: “[poezia] este fereastra prin care intra aer, posibilitati de a explora ceea ce simtim, ce gandim, cu spatiul de care avem nevoie pentru a vedea mai mult decat ceea ce stim deja. Daca nu m-as deschide posibilitatilor necunoscutului as fi pierdut.”

Saul Williams va veni la Bucuresti impreuna cu Guillermo Brown [drums], David Stanke [keyboards], Julien Chirol [trombon, percussion, sampler].
Silent Strike.
Silent Strike este compozitor de muzica electronica.
in anul 2005 semneaza cu casa de discuri La Strada Music unde produce primele 3 albume : Silent Strike, 3 AM si alb. Piesa ”Words Kill People”, de pe acelasi album, a devenit cunoscuta dupa ce a aparut pe coloana sonora a spotului de promovare Sibiu – Capitala Cultural Europeana (2007).
Din 2004 si pana in prezent, artistul a sustinut concerte in Anglia, Germania, Franta, Olanda, Austria, Ungaria, Serbia, Slovenia si Romania, in cadrul festivalurilor Portoroz Goldendrum Festival, Nantes-Europe-Express, TIFF, Anonimul, Future Shorts, StufStock, Street Delivery, Stimultan, Substil, FanFest, DeltaFest, Artensive, Ciorbesti Gathering, Periferic, Electrees, La Smalah Festival si a cantat in deschiderea unor artisti precum Faithless, Amon Tobin, Bonobo, Recoil, Kode9, Jazzanova, Dj Food, Robot Koch si Mr.Meeble.
AKIM.
“MEET GUSTAV” este primul proiect solo a lui Akim, lansat pe 18 octombrie 2011. Beaturi impreviziile,  bass puternic, armonii si voci care parca te urmaresc, toate impachetate cu minutiozitatea unui ceasornicar. Pe muzica lui Akim posi fie sa dansezi fie sa inchizi ochii si sa pornesti intr-o calatorie.
UNLOCKA.
Calin si-a inceput activitatea de DJ la inceputul anului 2005 mixind drum&bass sub aliasul de KidlazY. Au urmat cativa ani buni de explorari pe marginea experimentala a muzicii electronice, perioada ce si-a lasat adanc amprenta in stilul sau de a mixa. in anul 2008, din dorinta de a-si largi orizonturile muzicale abordate, Calin se reinventeaza ca DJ. Asa apare Unlocka. Sub acest alias a mixat deopotriva glitch, dubstep si drum&bass, insa nu s-a ferit nici de la Fidget, Breaks sau House atunci cand a simtit nevoia. in decursul anilor a mixat alaturi de nume precum Doctor P, Al Haca, Cookie Monsta, Propa Tingz, Tomb Crew, Zombie Disco Squad, Belladonna Killz, Kid 606, Tech Itch, Black Sun Empire, Silent Strike, Gojira si multi altii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here