S-a lansat primul radio din afara Bucurestiului care va emite national

0
759

Radio Impuls transmite din Cluj-Napoca si poate fi recepþionat incepand cu data de 1 noiembrie in FM si in orasele Bucuresti, Constanta, Sibiu si Timisoara. Asta pe langa Cluj-Napoca, desigur, unde Impuls e prezent de 7 ani, fiind unul dintre cele mai iubite, populare si ascultate posturi de radio.

Extinderea retelei Radio Impuls a fost posibilã datoritã achizitionarii fostei reþele BBC Radio de catre proprietarul Radio Impuls, Decebal Cotoc. Decizia de extindere a retelei Impuls a venit ca urmare a succesului pe care postul l-a avut pe plan local de-a lungul timpului. „Suntem mandri cã suntem primii care emit din afara Bucurestiului. Suntem o echipa tanara, tonica si entuziasta, pregatiti sa concuram marile trusturi media nationale. Cu siguranta vom reusi sa ne pozitionam la nivel national mai ales ca neam definit ca si radio si ne-am maturizat ca si structura si continut in timp, am
acumulat experienta si astfel am reusit acum sa iesim cu un program foarte bine pus la punct pe plan national” – declara Director General Radio Impuls, Calin Zeres.

Radio Impuls emite pe frecventele 88,00 in Bucuresti, 101,5 in Cluj-Napoca, 96,9 in Constanta, 88,4 In Sibiu si 93,9 in Timisoara. Radio Impuls Cluj, in versiune locala, suta la suta dinamica, a aparut pe piata Clujului in ianuarie 2006. O echipa de tineri foarte entuziasti s-au luat atunci la bataie cu marile concerne media din Romania.

“Cu toate ca parea un tel aproape imposibil de atins, timpul a demonstrat ca etica noastra si dedicarea pot duce doar la performanta si evolutie”, a declarat proprietarul Radio Impuls, Decebal Cotoc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here