S-a dat undă verde la înscrieri în competiția La Broaște, ediția a 5-a!

0
1085

Deschidem drumul unei noi aventuri pe două roți într-un cadru de poveste! La Broaște, a doua competiție din calendarul Riders Club, cheamă la start toți cicliștii dornici să se piardă în priveliștile infinite de verdeață și să se lase cuceriți de farmecul naturii la Sitaru – Căldărușani, o zonă superbă din apropierea Capitalei.

A cincea ediție a competiției La Broaște se va desfășura pe 27 mai 2017, iar înscrierile sunt deschise online pe pagina evenimentului!

Concursul de la Căldărușani se numără printre cele mai așteptate evenimente de ciclism dedicate amatorilor și adună la start în fiecare an sute de pasionații de mountain bike din București și din împrejurimile sale. La Broaște oferă 4 trasee atractive de explorat, pregătite de echipa MPG și multiplul campion național Răzvan Jugănaru, fiind adaptate în funcție de abilitățile și vârstele concurenților: Scurt – 17 km, Standard – 23 km și Epic, în două variante, de 46 km sau 69 km.

Traseul Scurt este dedicat celor mai mici rideri cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, care vor pedala însoțiți de părinți. Tot pe acest traseu pot pedala și adulții începători, de nivel 4, în cadrul unei curse de agrement. Pe traseul Standard se vor organiza curse competitive pentru nivelurile 4 si 3 masculin și feminin, cu podiumuri de premiere împărțite pe categorii de vârstă începând de la 13 ani, respectiv nivelul 2 Open masculin și feminin. Traseul Epic, de 46 km, va fi disponibil în regim Open pentru participanții cu vârste de peste 15 ani de la nivelurile 4 si 3, masculin și feminin. Pe același itinerariu sunt așteptați riderii de la nivelul 2, masculin și feminin, cu vârste de peste 13 ani. Pentru nivelul 1, traseul Epic de 46 km va include o cursă competitivă de masculin și feminin, în regim Open. Cicliștii de la nivelul Elite pot concura pe traseul Epic 46 km, dacă au vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani, sau pe traseul Epic de 69 km, într-o tură competitivă de tip Open, masculin și feminin.

Pentru aceasta competiție, Riders Club păstrează tradiția de a separa complet cursele pentru copii și cea de Agrement de celelalte curse.  Zona de Start/Finish este amenajată lângă localitatea Sitaru, unde veți avea la dispoziție numeroase facilități: punct de informații și ridicare de pachete, terasa pentru relaxare și servicii de catering, puncte de hidratare și alimentare, asistență medicală, garderobă, vestiar, comunicații de urgență, asistență mecanică pentru biciclete oferită de AmBike – Ambulanța de Biciclete, parcare, muzică și MC, fotografii de la Start/Finish și de pe traseu.

În pachetul de Start veți descoperi un număr de concurs ce are atașat un cip unic de cronometrare, tricoul evenimentului imprimat cu emblema La Broaște, o sticlă cu băutură sportivă Gatorade, diferite produse oferite de sponsorii evenimentului, iar la finalul curselor veți primi o medalie de participare, o porție de paste cu sos Basilico și o doză cu bere Ciuc Natural Radler oferită doar participanților adulți.

Înscrierile în evenimentul La Broaște se fac exclusiv online pe www.ridersclub.ro și sunt deschise până pe 24 mai. Dacă doriți să faceți parte din energia acestei competiții trebuie să vă grăbiți și să vă rezervați un loc, în primele zile de la lansare fiind disponibil prețul minim de 75 de lei de persoană. Pentru copii este un tarif unic de 45 de lei, valabil pe toată durata înscrierilor. Atenție, numărul de locuri disponibile este limitat la 1.200!

Cea de a 5-a ediție a competiției La Broaște este susținută de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism Riders Club, și de sponsorii oficiali  Gatorade, BOSCH, Barilla și BCR, precum și de sponsorii iNES Group, GoldNutrition și Alfers. Partenerii evenimentului sunt Freerider.ro, Brigada de Voluntari, ASVSU, ProEnerg și Romsilva. Pentru cei mai competitivi rideri, care se vor lupta pentru locurile de pe podium, vor fi oferite premii atractive asigurate de sponsorii concursului. De asemenea, riderii care vor rămâne până la sfârșitul evenimentului vor avea ocazia să participe la o super tombolă cu premii variate.

Susțin competițiile de ciclism Riders Club și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism, partenerul de recrutare eJobs, partenerul Registrul de Biciclete, alături de partenerii media principali INGA Media, Libertatea și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul.ro, Orasulm.eu, BikeCalendar.eu, România Pozitivă, IReporter.ro, Edu-news.ro, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, SportPici.ro și blogul 188bmp.com.

Calendarul Riders Club 2017 numără în prezent 12 competiții în total, dedicate în special amatorilor, iar anul acesta vor fi lansate noi provocări, așadar fiecare iubitor de mișcare poate decide când va începe aventura MTB pentru el. Detalii găsiți pe www.ridersclub.ro, dar și pe Facebook Riders Club.

Vă așteptăm cu mare pofta de aventură la startul evenimentului La Broaște, la Căldărușani!

Despre MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. Compania este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 20 ani in domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here