S-a dat startul înscrierilor pentru a doua ediție a evenimentului ReBOOTcamp, prima tabără imobiliară destinată reprezentării exclusive

0
1175

Reprezentanții Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR) au dat startul înscrierilor pentru a doua ediție a evenimentului ReBOOTcamp, un proiect unic în țara noastră destinat în întregime reprezentării exclusive.

rebootcamp apair

Sunt disponibile 20 de locuri în tabăra imobiliară care va fi organizată în perioada 26-29 septembrie, într-o locație de vis – Poiana Mărului din Brașov – și va fi dedicată agenților imobiliari și profesioniștilor în domeniu care vor să își completeze cunoștințele pe tema reprezentării exclusive.

„La APAIR știm că profesioniștii croiți pentru succes caută constant metode eficiente de învățare continuă și mediul potrivit pentru însușirea acestora. De aceea, am creat un program unic în România, o tabără imobiliară de reprezentare exclusivă, în care punem toate ingredientele pentru a-ți oferi un experiment transformațional”, explică reprezentanții asociației.

Evenimentul va cuprinde 4 zile de învățare experiențială, la care vor participa 3 traineri și 1 facilitator. 

tabara imobiliara apair reprezentare exclusiva

Unul dintre cei 3 traineri care vor participa la eveniment este chiar inițiatorul proiectului, Iulian Niculae, Realtor și membru al APAIR care lucrează în domeniu din anul 1993. În 2010, acesta și-a deschis propria agenție care a abordat reprezentarea exclusivă ca mod de lucru.

Igor Postovanu, președintele APAIR, va participa și el la cea de-a doua ediție a taberei imobiliare, în calitate de trainer. Acesta lucrează ca agent imobiliar din anul 2004, iar din 2013 a ales reprezentarea exclusivă ca mod de lucru.

tabara apair

Al treilea trainer este Ileana Preda, Realtor și membru NAR din anul 2003 și membru APAIR din anul 2010. Aceasta activează ca agent imobiliar pe piața din Capitală din 2009.

Facilitatorul evenimentului care va fi organizat în luna septembrie va fi Călin Iepure, Campion al României la Public Speaking în 2011 și actualul coordonator al celei mai cunoscute organizații de Business Networking din România (bizz.club). Acesta este, totodată, fondatorul mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională.

rebootcamp tabara imobiliara apair

Organizatorii îi vor implica pe participanți în 24 de ore de training prin joc și învățare experiențială și le vor pune la dispoziție numeroase materiale de studiu. Orice întrebare pe tema reprezentării exclusive va putea să își găsească răspunsul în cadrul sesiunilor Q&A. Participanții vor primi certificate de absolvire la finalul celor 4 zile în tabăra imobiliară organizată de APAIR.

Evenimentul va cuprinde, totodată, antrenament fizic și mental, plimbări și o seară festivă, cu surprize de neuitat.

Taxa de participare este de 2.490 de lei, sumă ce include participarea la cursuri, cazarea în camere duble și masa, iar membrii APAIR vor beneficia de un discount de 20%.

Aplică AICI pentru a participa la a doua ediție e evenimentului ReBOOTcamp.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here