Rus Savitar anunta vanzari in crestere cu 27,5% in 2010

0
694

Grupul Rus Savitar anunta vanzari de peste 25,5 milioane de euro pana la sfarsitul anului 2010. Daca in primul semestru al acestui an cifra de vanzari inregistra o crestere de 10% fata de aceeasi perioada a anului precedent, pana la sfarsitul lui 2010 grupul raporteaza o crestere de 27,5% a vanzarilor, comparativ cu 2009.

Cristian Rusu, Director General Casa Rusu: „Cu toate ca efectele negative ale situatiei economice s-au tradus printr-o reducere substantiala a cererii pe piata mobilei, am reusit nu numai sa mentinem nivelul de crestere de 10% pe care l-am anuntat initial, ci si sa marim semnificativ volumul de vanzari. Cresterea vanzarilor s-a datorat extinderii pe care am realizat-o anul acesta, dar si noilor linii de productie.”
In toamna acestui an Rus Savitar a anuntat deschiderea unei fabrici de tapiterii la Timisoara, proiectul demarand cu o investitie de 1,5 milioane de euro. Grupul va continua politica de investitii, atat in tehnologie cat si in magazine sub brandul Casa Rusu, in principalele orase din tara.
Grupul Rus Savitar detine in prezent noua magazine in orase importante precum Timisoara, Sibiu, Cluj Napoca, Deva, Pitesti, Brasov si Bucuresti. in prima parte a anului Rus Savitar a deschis cel mai mare spatiu in capitala – hipermagazinul Casa Rusu situat in Vitantis Shopping Center, showroom ce aduce in prezent 30% din vanzarile totale ale Casa Rusu.

Casa Rusu si-a inceput activitatea in anul 1994 ca retailer de mobila, in scurt timp devenind unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din PAL din Romania. Casa Rusu reprezinta divizia de retail a companiei Rus Savitar si se doreste a fi puntea de legatura directa dintre producator si clientul final, fara intermediul altor comercianti si dealeri. Pe langa magazinele Casa Rusu deja existente, in Timisoara, Sibiu, Cluj Napoca, Deva, Pitesti, Brasov si Bucuresti, urmeaza in urmatoarea perioada extinderea retelei cu noi locatii in punctele cele mai importante din teritoriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here