Rubin 2000 aniversează 20 de ani și deschide cinci noi locații PAM Bijuterii cu o investiție totală de 500.000 euro

0
1386

 

Rubin 2000, firmă deținătoare a brandului românesc PAM Bijuterii, importator și distribuitor autorizat de echipamente laser Trotec și stampile Trodat în România, împlinește azi 20 de activitate. Lansată în august 2000 de Florin Pantelimon, Rubin 2000 s-a impus în scurt timp devenind lider în distribuția echipamentelor și a materialelor Trotec și Rowmark și a ștampilelor Trodat.

 

În plină pandemie grupul anunță investiții de 500.000 euro în cinci noi locații ale brandului propriu PAM Bijuterii. Primele trei magazine vor fi deschise în luna septembrie în Veranda Obor Mall, Carrefour Orhideea Grozăvești și Carrefour Vulcan Nepi, urmând ca în octombrie să fie deschise un magazin în Kaufland Barbu Văcărescu și încă o locație surpriză.

 

De asemenea, se creează 5 noi locuri de muncă pentru fiecare locație în parte, ajungându-se așadar la un total de 25 de noi angajați în 2 luni. Rubin 2000 își dorește ca în 2021 să ajungă la peste 100 de angajați.

 

La fel ca în celelalte magazine ale lanțului din Auchan Titan, Auchan Vitan, Auchan Pallady, Cora Pantelimon și Big Berceni, și în noile locații este oferit serviciul de reparare a bijuteriilor.

 

De-a lungul celor două decenii, Rubin 2000 și-a dezvoltat permanent portofoliul de produse și servicii comercializate și a câștigat încrederea a peste 1500 de parteneri la nivel național. Aceștia au beneficiat permanent de suport și de cele mai bune prețuri la produsele comercializate.

 

În 2020, când pandemia a pus la încercare foarte multe companii, Rubin 2000 și-a ajutat partenerii să continue sau să repornească afacerile prin discounturi, termene de plată extinse și prin tombole cu premii speciale – toate incluse și actualizate constant pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Rubin2000Bucuresti/.

 

Mai mult, compania s-a implicat activ și în sprijinul celor din linia întâi și a tuturor celor care au avut nevoie de echipamente de protecție donând 50.000 de viziere care au ajuns la numeroase spitale și clinici la nivel național, precum și la persoane din benzinării, din domeniul sanitar, lucrători comerciali, pensionari sau familii cu copii etc. care au solicitat unul dintre miile  de pachete a câte cinci viziere oferite gratuit de Rubin 2000.

 

„Acum 20 de ani am pornit pe un drum care, privind în urmă, înseamnă multe proiecte de succes și zeci de mii de ore de muncă transformate în rezultate excelente pe care le-au avut clienții și partenerii noștri. Ne-am adaptat permanent, am căutat noi direcții de dezvoltare care să vină în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, iar astăzi îmi doresc să pot vedea rezultate cel puțin la fel de bune și peste 20 de ani,” a spus Florin Pantelimon, owner Rubin 2000.

 

„Secretul succesului grupului Rubin 2000? Am fost mereu atenți la nevoile angajaților si partenerilor noștri, la tendințele internaționale și la cererea de piață. Considerăm că succesul nostru este succesul clienților și partenerilor noștri. Suntem recunoscători pentru devotamentul echipei Rubin 2000 și ne dorim să continuăm să creăm locuri de muncă și să facem investiții în România. Vom continua, de asemenea, și să fim alături de partenerii noștri și să îi sprijinim atunci când au nevoie,” a declarat Bruno Alexandru Lehr, Director General Rubin 2000.

 

În această vară, compania a realizat și un parteneriat cu Horia Colibășanu, singurul alpinist român care a reușit să escaladeze Everestul fără oxigen suplimentar sau ajutorul serpașilor. „2020 este un an care ne-a pus la încercare toate resursele, răbdarea și încrederea în noi și în afaceri. Suntem siguri că putem depăși cu succes această perioadă. Nu este ușor, dar este important să ne adaptăm și să nu renunțăm. În astfel de momente uneori ne găsim inspirația în jurul nostru, în realizările extraordinare ale unor oameni ca noi. Avem nevoie de exemple pentru a ne da seama că putem merge mai departe. Că totul va fi bine.

Unul dintre oamenii care ne inspiră este Horia Colibășanu, un alpinist desăvârșit care a luptat pentru ca visurile lui să devină realitate. Și care a reușit, cucerind Everestul. Determinarea, adaptabilitatea și perseverența sunt trei caracteristici pe care le admirăm la Horia – un om cald, hotărât și un învingător. Pentru că aceste trei elemente se regăsesc ca valori și la noi, Rubin 2000, și pentru că ele sunt “ingrediente” de care avem nevoie în aceasta perioadă, suntem onorați să avem un parteneriat cu Horia Colibășanu care va culmina cu un eveniment Rubin 2000 si Trodat pentru toti partenerii companiei”, a precizat  Bruno Alexandru Lehr.

 

„Vom continua să rămânem fideli misiunii noastre de a oferi mereu cele mai bune produse și echipamente și de a îmbunătăți constant relația cu partenerii noștri de afaceri, cu toți angajații Rubin 2000 și PAM Bijuterii și cu clienții fără de care nu am fi putut aniversa astăzi 20 de ani”, a adăugat Florin Pantelimon.

 

 

 

Rubin 2000, companie ce anul acesta sărbătorește 20 de ani de activitate, este importator și distribuitor autorizat în Romania al echipamentelor de gravură, marcare și decupare laser Trotec, al ștampilelor Trodat și de materiale de prelucrare publicitare. Compania deține în același timp brandul și lanțul de magazine Pam Bijuterii.