ROXANA VIȘAN, NUMITĂ LA CONDUCEREA MOXY BUCHAREST OLD TOWN, CEL MAI CURAJOS BRAND MARRIOTT

0
1486

Cu o vastă experiență în industria ospitalității, Roxana va conduce operațiunile Moxy Bucharest Old Town, un hotel de lifestyle unic pe piața românească.

 

BUCUREȘTI – 23 iunie, 2020 – Apex Alliance Hotel Management a numit-o pe Roxana Vișan (32 de ani) în funcția de Căpitan al Moxy Bucharest Old Town, un brand Marriott care aduce un nou concept pe piața hotelurilor de lifestyle.

Roxana va administra operațiunile hotelului care se va deschide în luna iulie în Centrul Vechi, oferind 119 camere, întreaga echipă a Moxy fiind organizată ca un Echipaj condus de un Căpitan, echivalentul unui General Manager.

“Modul în care ne organizăm activitatea este condus de principiile brandului Moxy: suntem curajoși, amuzanți, jucăuși și inovatori. Echipa noastră este de fapt un echipaj și reprezintă inima Moxy. Funcțiile noastre sunt versatile, nu avem funcțiile pe care le găsiți în mod obișnuit într-un hotel. De exemplu, recepționistul nostru este și barman, îți face un cocktail în timp ce îți face și check-in. La Moxy, ne place să ne jucăm și avem curajul de a fi diferiți”, spune Roxana.

Înainte de a se alătura echipajului Moxy, Roxana a condus Orhideea Residence & Spa (București) și Memento Hotels (Grecia), având 8 ani de experiență în industria ospitalității. La Moxy, Roxana va conduce o echipă formată din aproximativ 20 de persoane.

“Sunt foarte fericită să fiu parte a poveștii Moxy în România. Venim cu o abordare diferită și le oferim oaspeților noștri nu doar cazare, ci o experiență, încălcând regulile ospitalității tradiționale. Moxy îți oferă un spațiu de joacă, nu o cameră pur și simplu, în timp ce lobby-ul și barul sunt perfecte pentru a petrece timp cu prietenii sau pentru a avea grijă de afaceri. Experiența jucăușă și plină de energie de la Moxy, probabil cel mai curajos brand Marriott, este completată de servicii mobile inovatoare, cum ar fi utilizarea cheii digitale cu ajutorul unei aplicații pe telefon sau pe smartwatch sau chat-ul online cu echipajul hotelului pentru întrebări și solicitări. Este atât de simplu să spui <Siri, open the door>, pentru a intra în camera ta! Fără cheie, fără card de acces. Moxy te ajută să călătorești cu stil, să te distrezi și să trăiești noi experiențe, fiind destinat nu doar turismului de vacanță, ci și celui de business”, explică Roxana.

Moxy Bucharest Old Town se va deschide pe 20 iulie. În București, Apex Alliance mai administrează trei hoteluri – Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, oferind un total de 678 de camere în puncte strategice ale orașului.

 

 

###

 

Despre Moxy Hotels:

Moxy Hotels este noul brand Marriott centrat pe millenials, care a debutat în septembrie 2014, odată cu deschiderea Moxy Milan. Un concept de tip boutique hotel pentru călătorul noii generații, Moxy este un brand proaspăt și inovator, care combină designul elegant și serviciile accesibile. Cu camere dotate cu tehnologie, spații pline de viață în lobby și servicii moderne, Moxy își propune să surprindă călătorii cu o experiență plină de atenție la detalii și distracție. Moxy Hotels este membru al Marriott Bonvoy, noul nume al programului de călătorie Marriott care înlocuiește Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards® și Starwood Preferred Guest® (SPG). Programul oferă membrilor un portofoliu extraordinar de mărci globale, experiențe Marriott Bonvoy Moments și beneficii inegalabile, inclusiv câștigarea de puncte pentru sejururi hoteliere gratuite. Pentru a vă înscrie gratuit sau pentru mai multe informații despre program, vizitați www.MarriottBonvoy.marriott.com. Pentru a afla mai multe despre Moxy Hotels, vizitați www.MoxyHotels.com.

 

 

  • Follow Moxy pe Instagram
  • Urmărește Moxy pe YouTube
  • Engage #AtTheMoxy
  • Află mai multe pe moxyhotels.com

 

Despre Apex Alliance Hotel Management

Apex Alliance Hotel Management (AAHM) este un operator independent care se concentrează pe stabilirea și dezvoltarea parteneriatelor de lungă durată cu investitorii instituționali, proprietarii de hoteluri sau fondurile de capital privat, oferind în același timp servicii de management hotelurilor lor existente sau viitoare, cu o echipă dedicată de hotelieri pasionați. Misiunea companiei este de a obține un randament premium al investițiilor, oferind în același timp clienților cele mai bune servicii, în cadrul standardelor de marcă ale lanțului internațional selectat. Viziunea companiei este de a deveni cel mai mare operator hotelier independent din Europa Centrală și de Est printr-o abordare creativă și atentă, luarea rapidă și adaptativă a deciziilor și flexibilitatea în sectorul în continuă schimbare al ospitalității și turismului. Obiectivul AAHM, în calitate de operator independent, este să asigure relația dintre investitorii / proprietarii de hoteluri care nu sunt hotelieri și nu au experiență și cunoștințe de administrare a hotelului zilnic și lanțuri hoteliere internaționale care furnizează mărci prin acordurile de franciză.

Compania deține și administrează hoteluri din România, Lituania, Letonia și Estonia. Pentru mai multe informații, accesați http://www.apexalliancehm.eu/.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here