Roxana Hidan, Director General Adjunct OTP Bank România, preia conducerea segmentului corporate și retail, în cadrul unei noi divizii

0
784

 

 

București, 3 septembrie 2021 Roxana Maria Hidan, Director General Adjunct OTP Bank România, va coordona noua Divizie de Afaceri, care include activitățile operaționale și strategice pentru clienții persoane fizice și persoane juridice, inclusiv Micro, IMM și Corporații.

 

Divizia de Afaceri este creată în cadrul strategiei de dezvoltare locală a OTP Bank România, un pas care susține trasformarea organizațională a băncii, cu obiectivul de creștere și extindere la nivel național.

 

„Înființarea noii divizii reprezintă o etapă importantă a dezvoltării OTP Bank România, care marchează evoluția modului în care organizația noastră funcționează. Urmărim o strategie unitară de creștere pentru toate segmente de business și construirea de sinergii puternice, astfel încât să creăm parteneriate durabile, bazate pe transparență și reciprocitate”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct OTP Bank România, Divizia Afaceri.

 

Roxana Hidan are o experiență de aproape 20 de ani în sectorul bancar local, din care 16 în cadrul OTP Bank România. De doi ani îndeplinește și calitatea de membru al Directoratului, iar înainte de a prelua coordonarea nou înființatei Divizii de Afaceri a condus Divizia Retail a băncii. În cadrul OTP Bank s-a dedicat dezvoltării liniei de business pentru IMM-uri, a promovat constant o cultură de afaceri cu deschidere către client și a avut roluri cheie în etapele de transformare sau procesele de achiziții ale băncii.

 

În plan academic, Roxana Hidan a absolvit programul de Executive MBA (2012-2014) al Advanced Global Management la IE Business School din Madrid și programul de Management Global (GMP24) de la Harvard Business School, fiind și membru alumni al acestei prestigioase instituții de învățământ.

 

 

 

Despre OTP Bank

 

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare. Banca ocupă locul 9, în funcție de active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, din decembrie 2018.

 

OTP Group are peste 70 de ani de activitate în sectorul financiar din Europa Centrală și de Est, în timp ce subsidiara din România a acumulat 16 ani de prezență de piața locală. Promovând inovația, creșterea stabilă și servicii financiare integrate, OTP Group a devenit un jucător dominant pe piața Europei Centrale și de Est și este considerat un grup bancar important chiar și la scară europeană. Comunitatea de aproximativ 40 de mii de angajați deservește zilnic aproape 16,3 milioane de clienți din 11 țări.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here