Roxana Ciuhulescu: o lectie de echitatie cu multi cai (putere)

0
970
roxana-ciuculescu-mercedes

roxana-ciuculescu-mercedesSaptamana trecuta, Roxana Ciuhulescu, reporter special “ProMotor” (sport.ro), ”Happy Hour” (Pro TV) si “Povestiri Adevarate” (Acasa TV) a ales ca pentru o zi sa imbine caii putere ai autoturismului ei, Mercedes-Benz Clasa E Coupé, cu unii reali!

Mai  exact, Roxana si jurnalistele care au raspuns afirmativ la invitatia ei au petrecut o dupa-amiaza de neuitat in compania unor frumoase si spectaculoase exemplare de cai de la “Regatul Cailor”, un club de echitatie aflat in apropierea Bucurestiului.   
,,Pentru ca sunt pasionata de sport m-am bucurat foarte mult de aceasta lectie de echitatie! Trebuie sa recunosc – am avut cateva emotii, dar m-am pregatit bine inainte, mai ales cu morcovi si mult zahar pentru cai. Iar pentru ca fetita mea, Ana Cleopatra m-a insotit in urma cu o zi la cumparaturi, am ajuns la clubul de echitatie cu un portbagaj plin de morcovi!”, povesteste Roxana despre cum s-a pregatit pentru acea dupa-amiaza.
,,Cele cateva ore petrecute in sa la Regatul Cailor au reprezentat o experienta unica, iar acum pot spune ca echitatia este unul dintre cele mai frumoase sporturi. Sincer, nu as fi vrut sa mai plecam de acolo pentru ca te indragostesti instantaneu de toti acei cai care asteapta cu fermitate si eleganta comenzile tale, dar si rasplata de dupa: morcovii sau zaharul. Totusi despartirea a fost un pic mai usoara la gandul ca ma voi intoarce la volanul E Coupé-ului, a carui sportivitate imi aduce aminte in fiecare zi de lectia de echitatie”, a mai adaugat Roxana.
Caracterul distinct, eleganta, prezenta remarcabila si sportivitatea au facut echipa buna pe terenul de echitatie, mai ales ales pentru ca Roxana a dorit sa pozeze masina alaturi de caii care au transformat dupa-amiaza intr-una memorabila. si pentru ca s-au distrat si au invatat ABC-ul unui sport al mintii si al sufletului, Roxana si invitatele sale au plecat promitand ca se vor intoarce la urmatoarea lectie cat mai curand posibil.
Echipamentele de echitatie au fost puse la dispozitie de EQUITANA (www.equitana.ro).
Clubul de echitatie Regatul Cailor: www.regatulcailor.ro  
Make-up & hair styling (Roxana Ciuhulescu): Denisa Lazar (make-up), Emanuel Marosan (hair).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here