ROMEXPO a mentinut trendul ascendent si in 2014- targurile si expozitiile fiind un puternic motor de promovare al economiei romanesti

0
706

Pentru Centrul Expozitional ROMEXPO – anul 2014 a insemnat cresteri in ceea ce priveste expozitiile organizate, dar si reconfirmarea faptului ca acestea sunt un motor al dezvoltarii economiei romanesti.

Fiind dedicate unor domenii diverse precum turism, constructii, bunuri de larg consum, mobilier, frumusete, tehnica si tehnologie, agricultura, auto, HORECA, medicina si multe altele, targurile si expozitiile ROMEXPO au fost deopotriva adresate specialistilor si publicului larg.
Anul expozitional 2014 pentru ROMEXPO poate fi sumarizat in:
Organizarea a 41 de manifestari expozitionale dedicate specialistilor si publicului larg
Gazduirea si facilitarea organizarii a altor 25 targuri si expozitii ale partenerilor
9 concerte si evenimente pentru public larg
95 de congrese, conferinte, seminarii, cursuri, spectacole, receptii, intalniri de afaceri etc.
315.000 mp suprafata expozitionala inchiriata la targurile organizate si gazduite
6.188 firme expozante la targurile organizate si gazduite
Companii din Romania si alte 38 de tari au expus la ROMEXPO in 2014
523.000 de persoane au vizitat in 2014 targurile si expozitiile organizate si gazduite de ROMEXPO.
In plus, ROMEXPO a organizat participarile oficiale ale Romaniei la urmatoarele targuri internationale si misiuni economice:
HEIMTEXTIL, Frankfurt, Germania (08-11.01.2014);
INHORGENTA / PREMIUM ORDER, Munchen, Germania (14 – 18.02.2014);
TRANOI / PARIS FASHION WEEK, Paris, Franta (28.02-03.03.2014);
MAISON & OBJET, Paris, Franta (05-09.09.2014)

ROMEXPO – lider de piata

Romexpo SA isi mentine pozitia de lider pe piata targurilor si expozitiilor din tara, atat din punct de vedere al numarului de manifestari expozitionale organizate, cat si din cel al diversitatii domeniilor tematice reprezentate.

Targurile ROMEXPO – recunoscute international

Din luna noiembrie 2014 ROMEXPO face parte din Comitetul Director UFI – Asociatia Mondiala a Industriei de Targuri si Expozitii, pentru o perioada de trei ani. Aceasta alegere vine ca urmare a recunoasterii performantelor Centrului Expozitional ROMEXPO in domeniul targurilor si expozitiilor si totodata semnifica reinnoirea relatiilor de colaborare cu un prestigios partener international.

Astfel, 8 manifestari expozitionale organizate de ROMEXPO au fost recertificate de UFI in anul 2014, in semn de recunoastere a inaltului standard organizatoric, al competitivitatii si calitatii serviciilor oferite expozantilor, acordandu-le statutul de manifestari agreate UFI. Este vorba despre: TTR – Targul de Turism al Romaniei, ROMENVIROTEC – Expozitie internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, ROMMEDICA – Targ international de medicina si farmacie, CONSTRUCT EXPO – Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, AMBIENT EXPO – Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, BIFE-SIM – Targ international de mobila, echipamente si accesorii, TIB – Targul Tehnic International Bucuresti si INDAGRA – Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei.

„Acest an a fost unul al schimbarilor pentru ROMEXPO, schimbari in care credem si suntem convinsi ca vor pune baze solide pentru dezvoltarea continua a centrului expozitional. Ne bucura si ne responsabilizeaza faptul ca suntem in continuare apreciati de organismele internationale si de partenerii romani, tocmai de aceea lucram ca in continuare sa oferim acelasi standard inalt al evenimentelor organizate” declara Catalin Trifu, Director General, ROMEXPO S.A.

In anul 2015 ROMEXPO pregateste manifestari expozitionale in premiera dar va introduce si concepte noi, imbunatatite, pentru targurile deja existente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here