Romanii cu afaceri cumulate de peste 10 mil $ se reunesc la a treia editie Amazonienii Summit 2018

0
1374

Cea mai mare comunitate de antreprenori online din Romania se reuneste pe 16-17 iunie la Amazonienii Summit 2018 alaturi de invitati speciali, unii dintre vanzatorii de top la nivel international pe Amazon. Anul trecut Summit-ul din Bucuresti a fost cel mai mare eveniment de profil din Europa, la care au participat 500 de persoane, majoritatea vanzatori pe Amazon, gigantul mondial in ecommerce.

Peste 3000 de membrii din comunitatea romaneasca „Amazonienii” au initiat businessuri pe Amazon, iar cei mai perseverenti produc venit constant de mii, zeci si chiar sute de mii de dolari, urmand cursul dezvoltat de Alex Huditan si Claudiu Stanciulescu, prin prisma celor 4 ani de experienta in vanzarea online pe aceasta platforma.

„Summit-ul este ceva ce facem impreuna, pentru beneficiul fiecaruia dintre noi. E singura ocazie din an cand ne putem intalni ca si comunitate. Fie ca esti la inceput de drum, fie ai lansat deja unul sau mai multe produse sau chiar daca ai tot amanat sa te apuci de treaba, credem ca vei gasi motivatia si informatia de care ai nevoie la acest eveniment! I-am invitat pe unii dintre cei mai prosperi si cunoscuti vanzatori si consultanti pe Amazon, care vor fi alaturi de noi in cele 2 zile ale summit-ului si ne vor invata cum sa ne optizam afacerile pe Amazon. Un factor important in cresterea business-ului meu a fost participarea la tot felul de conferinte si mastermind-uri despre Amazon si nu numai. O parte din informatii le-am aflat direct de la cei de pe scena, iar multe secrete erau impartasite in pauze sau la petrecerea de dupa. Si nu neaparat de speakeri, cat de alti selleri. Sa nu mai zic de prieteniile pe care le-am legat. O singura idee iti poate schimba viziunea sau iti poate inzeci vanzarile”, explica Alex Huditan.

Amazon este una dintre cele mai prospere companii din lume, cu o cifra de afaceri in 2017 raportata la 177.99 miliarde de dolari si o crestere de 31% fata de anul trecut. Numai prin serviciul Prime (abonament predefinit care ofera anumite beneficii cumparatorilor) s-au vandut peste 5 miliarde de produse celor 40-50 milioane de clienti abonati in SUA, care cheltuiesc in medie anual 2500$ pe Amazon, de 4 ori mai mult decat non-membrii. La nivel comparativ, Emag a vandut pe piata din Romania anul trecut 3,309 miliarde lei.

Avantajul unui business pe Amazon consta in ponderea de peste 83% in favoarea revanzatorilor, care cumpara produse din China si le revand sub propriul brand. Conform statisticilor din 2017, 50% din vanzatori au raportat afaceri de peste 10k $ dupa primele 18 luni, care au crescut cu aproximativ 14% in urmatorii 2 ani (Amazon Sellers Survey 2017).

Amazon pune la dispozitie toata infrastructura de comercializare a produsului, prin receptia produselor venite din China, depozitare, afisarea pe site, livrarea catre clienti, customer support si birocratie (contabilitate, facturare, garantii). In plus, Amazon promoveaza vanzatorii profesionisti care au produse calitative si care se diferentieaza de competitie si care il ajuta pe el (Amazon) sa aiba clienti multumiti si sa faca profit.

„In cele 2 zile am pregatit 6 prezentari in care o sa avem vorbitori superstar, care nu doar ca au experienta in afacerile pe Amazon si business in general, dar si vorbesc despre asta intr-un mod din care toti avem ceva de invatat. Avem in plus 2 paneluri in care speakerii stau la dispozitia participantilor prin discutii interactive, dar si 2 workshop-uri (seminarii) in care primesti toti pasii unei tactici care sa-ti optimizeze afacerea”, adauga Alex Huditan.

Evenimentul are loc intre 16-17 iunie la Willbrook Platinum Business, iar biletele pot fi achizitionate de pe site-ul Amazonienii.ro.

Cine sunt invitatii de la „Amazonienii Summit 2018″, care vor impartasi din secretele si strategiile lor care genereaza un profit urias:

Ilan & Guy Ferdman – New York, SUA

Cei doi frati au un business de succes prin care ajuta antreprenori din lumea intreaga sa-si depaseasca blocajele.

Casey Gauss – Indianapolis, Indiana

CEO si co-fondator Viral Launch, o companie care a ajutat la lansarea a peste 17 000 de produse pe Amazon, vine sa ne vorbeasca dintr-o experienta vasta de consultanta pe selling, dupa cum arata clar si cifrele.

Jesse Elder – Texas, SUA

La cererea publicului, Jesse revine la Bucuresti! Jesse este antreprenor, dar nu vinde pe Amazon. Lucreaza cu multi milionari ca sa-i ajute sa treaca la nivelul urmator.

Ryan Moran – Texas, SUA

Din feedback-ul celor prezenti la Summit-ul de anul trecut, Ryan a fost preferatul publicului. Ryan si-a vandut unul dintre business-urile de pe Amazon anul trecut pentru cateva zeci de milioane de dolari. Site-ul lui, capitalism.com si podcast-ul lui, Freedom Fastlane, sunt pline de informatii utile pentru orice antreprenor.

Ori Firouz – Tel Aviv, Israel

Ori vinde produse pe Amazon de peste 10 ani, are branduri care fac milioane pe luna, a vandut alte branduri pentru zeci de milioane si are sute de studenti care fac acelasi lucru.

Cherie Yvette – Kansas, SUA

Cherie este experta in PPC, stie domeniul mai bine ca oricine, iar abordarile ei sunt foarte bine calculate, in urma a multor ani de experienta, cat a lucrat pentru Google.

Pentru cei care isi doresc o viziune fresh asupra afaceri pe Amazon, strategii alternative aplicate cu succes de alti selleri experimentati, tactici concrete pentru imbunatatirea vanzarilor si strategii de e-commerce care sa iti maximizeze profitul, Amazon Summit 2018 este evenimentul anului. *Biletele se pot cumpara de pe www.amazonienii.ro/amazonienii-summit2018*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here