România: Mercure & ibis Styles Galați Se vor deschide la jumătatea anului 2020

0
1217
https://www.accorhotels.com/B2N5

 

Orbis Hotel Group – partener strategic al Accor din Europa de Sud-Est, a semnat un acord de management în România pentru operarea a două hoteluri existente care vor fi supuse modernizării și vor fi redeschise sub două branduri noi: Mercure Galați Centrum (66 de camere) și ibis Styles Galați Dunărea (79 de camere).

 

„Îmbunătățim în continuare poziția noastră de lider în România prin extinderea dinamică a rețelei de hoteluri sub brandurile Accor nu numai în capitală, ci și în principalele orașe regionale precum Galați. Împreună cu partenerii noștri locali – prin deschiderea Mercure Galați Centrum și ibis Styles Galați Dunărea, dorim să oferim clienților din mediul de afaceri și de agrement din România o ofertă cat mai largă de hoteluri”, – a comentat Frank Reul, Head of Development of Orbis & Accor in Eastern Europe.

 

Ambele hoteluri sunt poziționate ideal, pe strada Domneasca, la nr. 13 și nr. 12, la câțiva pași de Centrul Vechi și in apropierea portului Galați, cel mai mare port de pe Dunăre și cel de-al doilea ca mărime din România.

 

„Mercure și ibis Styles sunt branduri de renume mondial care vor aduce valoare adăugată celor două hoteluri din Galați. Ambiția noastră este de a face din aceste hoteluri cele mai bune destinații din oraș, pe segmentele lor. Dorim să aducem noi standarde pe piața ospitalității locale. Galați este acum pe un val de schimbări pozitive și dorim să fim o parte din el”, a declarat Traian Sandu, proprietar al celor doua hoteluri. „Acest parteneriat ne confirmă poziția de companie de turism și ospitalitate cu cea mai mare experiență din regiunea Galați – Brăila, suntem încrezători în potențialul de creștere al regiunii si suntem siguri ca aceste branduri puternice din portofoliul Accor ne vor ajuta să ne dezvoltăm activitatea in domeniul ospitalității și să ne consolidam poziția de lideri. Acesta este un semnal puternic pentru companiile regionale că vom rămâne partenerul lor de încredere.”

 

Planul de renovare a celor două hoteluri va include: modernizarea camerelor, a restaurantelor și a spațiilor publice, pentru a le aduce la standardele brandurilor Mercure și ibis Styles, precum și investiții în cele mai recente servicii IT și digitale, care vor oferi o experiență fluida, eficienta și personalizata oaspeților.

Hotelurile, care se vor deschide în al doilea trimestru din 2020, se vor alătura lanțurilor hoteliere Mercure și ibis Styles, mărcile recunoscute pe segmentele midscale si economic, la nivel internațional. Mercure este singurul brand hotelier de tip midscale, ce combină forța unei rețele internaționale cu un angajament puternic în ceea ce privește calitatea și oferă oaspeților o experiență primitoare, specifică hotelurilor înrădăcinate în comunitatea locală. Astăzi, mai mult de 790 de hoteluri din întreaga lume operează sub marca Mercure în 63 de țări. Mercure este considerat unul dintre cele mai puternice branduri hoteliere din întreaga lume.

 

ibis Styles este marca economică a Accor, ce oferă design unic și o atmosferă aparte, un serviciu relaxat și prietenos, unde oaspeții pot simți convivialitatea, specificul local. Creativitatea și umorul de calitate sunt semnele distinctive ale acestor hoteluri confortabile, de designer, care formează o rețea de aproape 470 de proprietăți în 45 de țări.

 

Acordul de management a fost semnat pentru o perioadă de 15 ani.

 

DESPRE ORBIS HOTEL GROUP

 

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia și Europa Centrală și de Est. Orbis deține 130 de hoteluri și este singurul licentiator pentru toate brandurile AccorHotels în 16 țări: Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Grupul are în total 22.500 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget. Aceste branduri, recunoscute în toată lumea, oferă servicii de calitate la diferite standarde, variind de la lux de 5 stele la hoteluri economice de 1 stea.

Din 1997, Orbis SA este cotată la Bursa din Varșovia.

Partenerul strategic al Orbis este

 

Despre ACCOR

Accor este un grup lider la nivel global în domeniul ospitalității augmentate, care oferă experiențe unice și semnificative în aproape 4.800 de hoteluri, stațiuni și reședințe din peste 100 de țări. Cu un portofoliu excepțional de mărci ce variază de la lux până la segmentul economy, Accor oferă „savoir-faire” în domeniul ospitalității de peste 50 de ani.

Dincolo de cazare, Accor oferă oaspeților noi modalități de a trăi, de a lucra și de a-și urma pasiunile, prin intermediul brandurilor sale de F&B, viață de noapte, wellness și de co-working. Pentru a crește performanțele afacerii, portofoliul de acceleratori al Accor amplifică distribuția, operațiunile și experiențele. Oaspeții au acces la unul dintre cele mai atractive programe de loialitate hoteliere din lume.

Accor are un angajament profund de a crea valoare în mod sustenabil și are un rol activ în reîntoarcerea la planetă și la comunitate. Planet 21 – „Acting Here” se străduiește să acționeze pentru o „ospitalitate pozitivă”, în timp ce fondul Accor Solidarity împuternicește persoanele dezavantajate prin formare profesională și acces la locuri de muncă.

Accor SA este listată public pe Bursa de Valori Euronext Paris (cod ISIN: FR0000120404) și pe piața OTC (Ticker: ACRFY) în Statele Unite. Pentru mai multe informații, vizitează accor.com sau urmărește-ne pe Twitter și Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here