Roadshow-ul ”The Power of video 2020” va începe pe 12 martie la București

0
2611
 
Una dintre principalele caracteristici ale versiunii 2019 R3 este Search – o platformă nouă, centralizată, pentru căutare în XProtect Smart Client, care le permite utilizatorilor să caute tot ce au nevoie într-un singur loc. Până acum, utilizatorii erau nevoiți să efectueze mai multe căutări independente, în funcție de informațiile căutate. Acum, datorită noului instrument pentru căutare, utilizatorii pot căuta mișcări, alarme, evenimente, marcaje și alte tipuri de date – totul într-un singur loc, ceea ce face ca investigațiile video să se desfășoare mai rapid și cu mai eficient. Mai mult, noua funcție permite integrare cu soluții partenere și capabilitățile de analiză puse la dispoziție de acestea, prin intermediul unor opțiuni de filtrare dedicate. Cu ajutorul anumitor plug-in-uri și dispozitive, criterii de căutare precum depășirea unei linii sau prezența unui obiect într-un anumit sector vor fi disponibile direct în tab-ul Search, permițându-le utilizatorilor să economisească timp prețios și să fie mai eficienți.

 

Framework pentru drivere Milestone

Milestone Systems asigură clienților cel mai extins suport din industrie, acoperind peste 8000 de tipuri de camere și alte echipamente. Iar pentru a permite suportului asigurat de XProtect să crească odată cu numărul dispozitivelor disponibile pe piață și pentru a asigura suport pentru noile modele de echipamente, cum sunt cele IoT, Milestone Systems introduce acum Milestone Driver Framework. Framework-ul inclus în Milestone Integration Platform Software Development Kit (SDK) le permite producătorilor, mari sau mici, să dezvolte propriile drivere, pentru a oferi compatibilitate mai rapidă și integrare mai bună, care depășește capabilitățile ONVIF.

 

Streaming flexibil – Adaptive streaming

Această nouă funcție le va permite utilizatorilor să primească de la server fluxuri video la rezoluție mică atunci când nu este necesară o rezoluție mare, cum se întâmplă de exemplu la redarea de conținut în ferestre mai mici decât ecranul. În acest fel, utilizatorii vor beneficia de o redare mai fluidă și de o experiență superioară, cu costuri totale reduse prin diminuarea cerințelor hardware necesare decodării de conținut video la o rezoluție mai mare decât cea necesară și o utilizare mai bună a lățimi de bandă care ar putea fi folosită pentru alte nevoi ale organizației.

 

Managementul îmbunătățit al parolelor dispozitivelor

Noua funcție Device Password Management reprezintă o continuare a focusului XProtect pe ușurința în utilizare și securitatea cibernetică îmbunătățite în procesul de setare a noilor instalări, la fel precum și pe extinderea celor existente. Această caracteristică le permite administratorilor de sistem ca, pentru anumiți producători de echipamente, să administreze parolele dispozitivelor direct din XProtect Management Client. În versiunea 2019 R3, numărul producătorilor de dispozitive suportate a fost dublat și a fost adăugată posibilitatea de a programa schimbări de parole în conformitate cu ritmul organizației și politicile de securitate ale acesteia, iar în acest fel procesul de management al parolelor este complet automatizat.

 

Pentru a afla mai multe despre îmbunătățirile și funcțiile noi introduse de versiunea R3, precum și despre produsele pentru care este disponibilă aceasta, vizitați pagina web dedicată.

 

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video, compania fiind fondată în 1998 şi operănd acum ca o companie independentă, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este uşor de gestionat, fiabilă, aşa cum s-a dovedit în mii de instalări la clienți şi oferă alegeri flexibile pentru hardware de reţea şi integrări cu alte sisteme. Prezente prin parteneri în peste 100 de ţări, soluţiile Milestone ajută organizaţiile să-şi gestioneze riscurile, să protejeze oamenii şi bunurile, să-şi optimizeze procesele şi să reducă costurile. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com.

 

 

 

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems în diferite țări, va demonstra diferite moduri în care conținutul video poate îmbunătăți managementul și nivelul de siguranță în orașe inteligente, transporturi sau retail. Primul eveniment din această serie în 2020 va avea loc în România la București pe 12 martie, la @Point Hub.

București, 4 Martie 2020 – Tehnologia și abilitatea de a inova nu au fost niciodată mai importante decât acum, când companiile caută noi modalități de a-și îmbunătăți vânzările, eficiența operațională și experiența clienților. Evoluția tehnologică înregistrată în domenii precum IoT și AI oferă noi oportunități, extinzând în acest fel conceptul de supraveghere video dincolo de soluțiile de securitate tradiționale către noi domenii, cu valoare adăugată.

Retailerii din întreaga lume se confruntă cu o serie de provocări, printre care reducerea pierderilor, garantarea siguranței angajaților și furnizarea unei experiențe pozitive vizitatorilor. Industria transporturilor se confruntă la rândul său cu un număr tot mai mare de pasageri, plângeri costisitoare și un nivel de îngrijorare în creștere în ceea ce privește siguranța personalului și a pasagerilor. Volumul de conținut video digital utilizat pentru protejarea oamenilor și a bunurilor este în continuă creștere, iar acestuia i se adaugă o cantitate impresionantă de date colectate de diverse soluții de detecție și sisteme de alarmă. De aceea, o problemă tot mai acută este identificarea unor modalități de gestionare a acestor informații într-un mod inteligent și sigur, care să permită luarea unor decizii proactive în mediul de afaceri.

Pentru a veni în întâmpinarea provocărilor întâlnite în domeniul transporturilor, retail și în administrarea orașelor, Milestone Systems va organiza pe parcursul acestui an RoadShow-ul „The Power of Video”, dedicat mediului de afaceri. Debutul pentru 2020 va fi marcat în România, la București, pe data de 12 martie, la @Point Hub, ocazie cu care vor fi prezentate modalitățile prin care organizațiile pot deveni mai eficiente în activitatea lor, folosindu-se în acest scop de cele mai recente inovații din domeniul supravegherii video. Seria de evenimente va continua în Polonia, pe 24 martie, Ungaria, pe 2 iunie, Ucraina, pe 16 iunie și Rusia, în luna octombrie, trecând apoi prin cele mai importante orașe din întreaga lume.

The Power of Video” va reuni clienți noi și existenți, dornici de a-și simplifica sarcinile uzuale și de îmbunătăți eficiența întregii activități sau de a-i spori profitabilitatea. Invitată este întreaga comunitate Milestone din România, precum și partenerii de dezvoltare pentru platforma Milestone de Video Management.

Malou Toft, VP la Milestone Systems EMEA, a spus: “Conținutul video a făcut posibile lucruri la care cu câțiva ani în urmă puteam doar visa. Prin utilizarea soluțiilor de supraveghere video actuale, putem optimiza traficul în marile orașe, putem preveni activitățile criminale înainte ca acestea să aibă loc și putem chiar proteja speciile protejate, chiar și atunci când acestea se află în cele mai izolate locuri de pe planetă. Folosită în mod responsabil și pentru binele oamenilor, tehnologia are puterea de a îmbunătăți bună-starea și calitatea vieții. Campania „Power of Video” organizată de Milestone Systems este dedicată nenumăratelor posibilități oferite de soluțiile de supraveghere video, ocazie cu care suntem nerăbdători să întâlnim atât clienți, cât și parteneri”.

În cadrul evenimentului Power of Video din România, de la București, 12 martie, Milestone Systems colaborează cu Dell și Allied Telesis. Furnizori de tehnologie de top precum: Axis Communications, NetEye, FF Group, BriefCam, VSS, WiseNet, Bosch, Metrici, IPWay and UltraVision Consult, vor prezenta soluții dezvoltate special pentru anumite scenarii de utilizare, vor susține prezentări și vor purta discuții pe tema conținutului video.

Pentru a participa la evenimentul Power of Video de la București, este necesară înregistrarea online, accesând pagina dedicată.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este furnizorul de top la nivel global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video; tehnologia care ajută lumea să fie mai sigură, protejează bunurile și crește eficiența afacerilor. Milestone facilitează comunității pe platforma deschisă să conducă colaborarea și inovarea în dezvoltare și utilizarea tehnologiei video deschise, cu soluții sigure și accesibile, așa cum s-a  dovedit în peste 150.000 de locații din întreaga lume. Fondată în 1998, Milestone este o companie autonomă, parte a grupului Canon. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com. Pentru știri și alte comunicate de presă, vizitați zona de știri Newsroom. Click aici pentru informații despre mărcile înregistrate – Trademarks.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here