Revista Forbes a desemnat Huawei Mate 10 Pro ca fiind Smartphone-ul Anului 2017

0
1105

Conform celei mai respectate publicații de business din lume, flagship-ul Huawei a câștigat locul I, învingând modelele Samsung Galaxy Note 8, iPhone X și LG V30, în teste de la egal la egal

 

Noul flagship Huawei Mate 10 Pro, dispozitivul revoluționar care integrează capabilități AI disponibile acum pentru publicul larg, a fost premiat cu distincția “Smartphone-ul favorit al anului 2017” de către celebra publicație business de origine americană – Forbes.

Publicația elogiază în special performanțele procesorului Kirin 970, integrat în flagship, care, potrivit articolului dedicat este “pur și simplu cel mai puternic procesor disponibil pe sistemul Android”.

Kirin 970 integrează tehnologia AI și are ca element cheie o unitate neurală datorită căreia înregistrează o performanță de 25 de ori mai mare decât un cluster quad-core Cortex A-73 CPU.

 “Acest act de apreciere vine într-un moment special pentru Huawei, întrucât suntem pe culmile unei revoluții în ceea ce privește evoluția smartphone-urilor. Conform unui sondaj realizat de IDC, în 2016, aproximativ 5,6 smartphone-uri au fost vândute global pentru fiecare computer. Acest raport arată că piața smartphone-urilor este în continuă expansiune, iar noi trebuie să aducem inovații în permanență. De aceea, această recunoaștere ne motiveaza pentru a ne continua eforturile constante de a livra cele mai bune produse posibile.”, a declarat Fred Wangfei, Director of Huawei Romania Consumer Business Group.

În afară de procesorul puternic, publicația amintește și de importanța duratei de viață a bateriei și performanțele camerei foto, care se detașează în mod clar față de competiție. De asemenea, selecția de moduri de fotografiere disponibilă pe noul Mate 10 Pro, precum și interfața intuitivă EMUI, sunt aspecte apreciate de către publicația Forbes.

În contextul articolului, Forbes a comparat noul flaghip Huawei cu smartphone-uri de la producători diferiți, printre care Samsung Galaxy Note 8, iPhone X și LG V30.

Validarea unui produs de către publicația Forbes este diferită față de orice alt test realizat de o instituție media, fiind unul dintre cele mai respectate brand-uri din presa business la nivel mondial. Publicația este cunoscută pentru clasamentele sale, ce includ cei mai prosperi oameni de afaceri din America (The Forbes 400), topul miliardarilor, precum și topul companiilor la nivel global (“The Forbes Top 2000”).

 

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În anul 2015, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 17 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud. Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here