Rețeaua Medima Health a deschis a patra clinică de excelență în imagistică medicală și radiologie, în Alba Iulia

0
2465

București, 29.03.2021: Medima Health, rețeaua națională de clinici de excelență în imagistică medicală și radiologie a deschis a patra clinică, în orașul Alba Iulia, în urma unei investiții de peste 1 milion de euro. Centrul oferă investigații de înaltă performanță de RMN, CT și ecografie.  Rețeaua Medima Health mai operează în prezent 2 clinici în București și una în Călărași și are planuri de extindere la nivel național.

 

Clinica de excelență în imagistică medicală Medima pune la dispoziția pacienților echipamente exclusiv noi, de ultimă generație, dintre care un aparat RMN General Electric Signa Creator 1.5T, un computer tomograf General Electric Optima CT540 și două ecografe SIEMENS model ACUSON Juniper.

 

Serviciile de imagistică oferite în cadrul clinicii acoperă întreaga gamă de examinări prin rezonanță magnetică (RMN), tomografie computerizată (CT) și ecografie, pentru orice regiune a corpului. Noile tehnologii asigură obținerea unor imagini detaliate, de calitate ridicată a structurilor anatomice investigate, precum și reducerea la minimum a dozei de radiații pentru scanările CT. Interpretările investigațiilor sunt realizate de unii dintre cei mai bine pregătiți medici radiologi, garantând acuratețea rezultatelor.

 

Sunt încântat să mă alătur rețelei Medima Health, un proiect care conduce domeniul de imagistică medicală către un nou nivel de excelență și performanță, datorită îmbinării dintre inovația tehnologică și know-how-ul medical. Îmi voi folosi experiența acumulată de-a lungul anilor pentru ca, împreună cu echipa de profesioniști pe care o coordonez, să oferim pacienților investigații medicale la cele mai înalte standarde, ajutându-i astfel să își gestioneze sănătatea în cel mai bun mod”, a declarat Dr. Silviu Dan Crainic, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, coordonatorul echipei Medima Health, Alba Iulia.

 

Ne bucurăm că am reușit, prin intermediul noii clinicii, să aducem în Alba Iulia serviciile de imagistică de înaltă performanță oferite de Medima Health. Rețeaua Medima se diferențiază prin tehnologia nouă, cu capacități avansate de investigare imagistică, și prin expertiza de elită a medicilor specialiști. Oferim pacienților rezultate de încredere și servicii la prețuri accesibile, obiectivul nostru fiind să transformăm analizele de imagistică medicală într-un instrument la îndemână pentru un număr cât mai mare de oameni”, a adăugat Vlad Ardeleanu, CEO Medima Health.

 

Totodată, clinica Medima oferă servicii de teleradiologie, în vederea unei diagnosticări cât mai exacte și rapide. Prin intermediul teleradiologiei, imaginile scanate pot fi trimise către centrele Medima din alte locații. Pacienții au astfel acces la întreaga echipă medicală a rețelei, alcătuită din medici cu supraspecializări în imagistică musculo-scheletală, cardiacă, neuroimagistică, imagistică abdomino-pelvină, imagistica sânului și nu numai.

 

În cadrul centrului Medima din Alba Iulia pacienții asigurați vor beneficia de investigații decontate. Centrul urmează să încheie un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Alba Iulia.

Sediul clinicii se află pe Bd. Revoluției, nr. 4.

 

 

 

 

Despre Medima Health

Medima Health este o rețea românească de clinici de excelență în imagistică medicală și radiologie, care oferă servicii de RMN/CT, diagnostic oncologic și teleradiologie. Cu patru clinici moderne operaționale și planuri de dezvoltare ambițioase pentru România, Medima Health asigură pacienților acces la investigații imagistice de înaltă performanță, realizate cu tehnologii moderne, la prețuri accesibile și fără perioade lungi de așteptare. Echipa Medima este formată din medici radiologi reputați, sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, radiolog român proeminent și director medical al rețelei. În septembrie 2020, Medima Health s-a asociat cu fondul românesc de private equity, Morphosis Capital, pentru un proiect de expansiune la nivel național.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here