Restaurantul 5 elemente – fusion perfect între gust și relaxare!

0
1371

Întotdeauna ne place să asezonăm mâncarea bună cu o doză sățioasă de voie bună, cu o atmosferă relaxantă și cu oameni dragi alături de care să transformam fiecare ieșire într-o amintire senzațională. Iar restaurantul 5 Elemente promite din plin acest fusion între mesele delicioase de inspirație asiatică și satisfacția garantată a unor ieșiri în oraș pe cinste.

Bucătăria chinezească, în autenticitatea ei, înseamnă mult mai mult decât fast food-urile cu specific regăsite la orice colț de stradă. Și a devenit din ce în ce mai greu să găsești locații care să prețuiască respectul pentru tradiția și rețetele care fac senzație de sute de ani în toată lumea.

La restaurantul 5 elemente de pe șoseaua Kiseleff poți evada pentru câteva ore în China și ale ei mâncăruri ispititoare și poți savura gustul delicat și autentic al pachețelor de primăvară, al supelor cu tăiței sau al orezului, toate gătite ca la carte, într-o atmosferă plăcută și relaxantă.

Cu tehnici specifice de tăiere a ingredientelor ce conferă o anume textură preparatelor, cu rețete originale, care poartă semnătura și expertiza unui chef din Nordul Chinei, 5 elemente se deosebește cu ușurință de alte restaurante din oraș prin calitate, prospețime, grijă și respect pentru mâncare și client.

Dacă bucătăria chinezească a cucerit întreaga lume, restaurantul 5 Elemente a cucerit Bucureștiul, obținând premiul celui mai bun restaurant chinezesc: secretul? Armonia și calitatea ingredientelor. Întocmai cum cele 5 elemente mențin echilibrul universal și sunt interdependente, la fel și mâncarea delicioasă depinde de echilibrul dintre impactul vizual, proporția condimentelor, aromelor și a ingredientelor, dar și de calitatea acestora.

Noua locație a restaurantului 5 Elemente – chiar în Herăstrău – este perfectă pentru un prânz de business și la îndemână în week-end atunci când te plimbi cu familia în parc. Iar dacă la acestea adăugăm și serile cu muzica live, 5 Elemente devine alegerea perfectă pentru o seară cu prietenii sau pur și simplu pentru a evada puțin din cotidian și a petrece câteva ceasuri relaxante. Iar dacă adaugi că de acum regăsești și celebrele preparate ale bucătăriei internaționale, cocktail-uri creative și o selecție aleasă de vinuri, nu mai ai nici o scuză să nu pașești în spațiul în care te întâmpină o armonie de gust, aromă, culoare și savoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here