RE/MAX isi extinde reteaua cu un nou birou in Bucuresti

0
755

RE/MAX Romania, parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, inagureaza o noua franciza in Capitala. Astfel, incepand cu 1 mai, reteaua de francize imobiliare RE/MAX din Romania ajunge la 19 birouri, cea mai noua investitie fiind asociata cu inaugurarea celui de-al treilea birou din Bucuresti, RE/MAX Capital.

RE/MAX Capital, situat in zona de nord a Capitalei, reprezinta un nou start-up in portofoliul companiei, acesta fiind lansat de catre Marian Teleleu, fost asociat de vanzari al RE/MAX Romania, si avocatul Razvan Vladulescu. Pentru noua agentie, cei doi antreprenori si-au propus construirea unei echipe de 15 agenti special pregatiti in cadrul Academiei RE/MAX care vor gestiona tranzactii atat din segmentul rezidential, cat si office si comercial.

„Am cunoscut reteta RE/MAX fiind asociat de vanzari intr-un alt birou al companiei. Pozitia de lider global, precum si sistemul de colaborare care a contribuit la succesul acestei retele, au fost principalele motive pentru care am decis sa incep acest business”, a declarat Marian Teleleu, Broker/Owner RE/MAX Capital.

in plus, a declarat acesta, sistemul tehnologic performant, platforma CRM de listare si promovare a proprietatilor, precum si dezvoltarea continua a brandului au fost, de asemenea, determinante in decizia celor doi antreprenori.

Investitia in noua afacere s-a realizat gradual si a ajuns pana la 20.000 euro, antreprenorii sau agentiile imobiliare independente avand posibilitatea de a achizitiona o franciza cu un cost cuprins intre 5.900 si 9.900 de euro. Prin afilierea la retea, fiecare agentie are avantajul de a face parte dintr-o afacere in care, in acest moment, exista pe plan local peste 120 de agenti in cele 19 birouri.

in acest context, RE/MAX isi continua planurile de expansiune din acest an, punand accent pe Bucuresti, principalul pol de dezvoltare imobiliara al tarii, unde sunt vizate 25 de francize in urmatorii 10 ani. in planurile companiei din acest caz sunt incluse si orase precum Cluj-Napoca, Iasi, Constanta sau Timisoara, pentru cel din urma pregatindu-se noi parteneriate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here