Regista deschide înscrierile la a treia ediție a Galei Regista, ce va avea loc pe 1 februarie

0
517

 

București, 17 ianuarie 2024 – Regista, soluţia pentru automatizarea şi eficientizarea proceselor din instituţiile publice şi companiile private din România, parte a grupului Zitec, pregătește a treia ediție a Galei Regista – Împreună Construim România Digitală. Evenimentul  își propune să aducă recunoaștere instituțiilor publice din România pentru progresul digital din anul anterior. 

În cadrul dezbaterilor din acest an, experți recunoscuți și reprezentanți ai autorităților publice vor discuta despre stadiul proiectelor și infrastructurii pentru digitalizare și impactul lor social, dar și despre potențialul extraordinar pe care îl are digitalizarea în sistemul de educație și în cel medical. Publicul este invitat să se alăture evenimentului și este așteptat cu premii în valoare de 20.000 RON, dar și un moment artistic excepțional la finalul Galei.

Misiunea Regista, susținută de sloganul #DigitalizamRomania, a atins deja un succes remarcabil, confirmat de poziționarea aplicației pe locul 1 în clasamentul SEAP. Regista are deja peste 1.200 de clienți din rândul instituțiilor publice din România; peste 65.000 de utilizatori au înregistrat până în prezent peste 33 de milioane de documente prin intermediul modulelor. Gala Regista este momentul oportun pentru a celebra oamenii care produc schimbarea în România alături de reprezentanți ai instituțiilor publice, primari, secretari, alți membri din administrația publică, dar și cetățeni.

Cu România încă într-un loc dificil în clasamentul European DESI, etalon ce măsoară economia și educația digitală, Regista își propune, ca prin intermediul galei, să contribuie la conștientizarea nevoii de progres digital în țara noastră. Astfel, ca în fiecare an, Gala Regista premiază instituțiile publice care s-au remarcat din punct de vedere al progresului digital, în anul anterior, la una dintre cele șapte categorii de premiere: Cea mai bună prezență pe rețelele sociale, Cea mai bună interacțiune digitală cu cetățenii, Cea mai digitalizată instituție, Cea mai digitalizată primărie de comună, Cea mai digitalizată primărie de oraș, Cea mai digitalizată instituție de învățământ și Cel mai important progres digital.

Instituțiile nominalizate la Gala Regista sunt selectate în funcție de datele disponibile în platforma Regista privind funcționalitatea în condiții reale a modulelor pentru digitalizare relevante pentru fiecare dintre categorii.

La categoria pentru cel mai important progres digital, Regista acordă un premiu special pentru instituția care a demonstrat o activitate deosebită din perspectiva digitalizării și care a contribuit la digitalizarea spațiului public, participând totodată proactiv în acest proces și care poate servi drept exemplu pentru alte instituții publice din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here