Regatta: Primul departament de executari silite al unei agentii imobiliare din Bucuresti

0
1765
Executari silite in Bucuresti - Regatta

Inca din 2014, intuind potentialul exceptional al pietei de imobile executate silit, agentia imobiliara Regatta lanseaza primul Departament de Executari silite in Bucuresti al carui succes nu a intarziat sa apara. Gama de imobile puse in executare silita cuprinde intreaga piata imobiliara, in categorial executarilor silite putand gasi: apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, terenuri si chiar hoteluri. In continuare va vom prezenta cateva oferte din categoria de executari silite de pe site-ul agentiei Regatta Imobiliare.

 

Apartamente executate silit in Bucuresti

 

In oferta de apartamente executate silit regasim apartamentele cu 2, 3, 4 si 5 camere, putand gasi in executare silita chiar si apartamente de tip penthouse. In zona Piata Victoriei din Bucuresti se poate achizitiona prin vanzare directa la un pret orientativ de 49 000 Euro o garsoniera cu o suprafata utila de 35mp.

In zona Floreasca din Bucuresti, un apartament cu 2 camere cu o suprafata 36mp face obiectul unei licitatii de executare silita, vanzarea putand fi realizata pentru un pret orientativ de 41 000 Euro.

Tot prin intermediul licitatiei poate fi achizitionat la un pret orientativ de 47 500 Euro un apartament pus in executare silita la Sala Patalului. Suprafata utila de 77 mp este compartimentata pe 3 camere.
La un pret orientativ de 90 000E este pus la licitatie un apartament de 4 camere cu o suprafata de 94mp in zona bulevardului 1 Mai.

 

Case / vile executate silit in Bucuresti

 

In zona Floreasca se afla in executare silita o casa cu o suprafata totala de 805mp, compartimentata pe 7 niveluri (subsol, demisol, parter, trei etaje si mansarda) cu o terasa circulabila de 22mp. Avand o structura pe cadre si planse de beton armat, compartimentari si inchideri perimetrale din zidarie, casa este  disponibil la un pret orientativ de 772 000 E. Interioarele prezinta pardoseli placate cu marmura in zonele de circulatie si parchet in dormitoare, livingu-rile incluzand seminee deschise placate cu marmura.
La un pret orientativ de 1 800 000 E poate fi achizitionata in zona Gradina Icoanei o casa de 515mp clasata drept monument istoric. Casa este inconjurata de un teren cu o suprafata de 1579mp.

 

Executari silite de Spatii comerciale in Bucuresti

 

In Centrul Vechi poate fi achizitionat prin licitatie la pretul orientativ de 100 000E un spatiu comercial de 108mp dispusi pe doua niveluri, parter si subsol.
Prin vanzare directa, in zona Victoriei-Ateneu, ce se impune drept un centru cultural si leisure al Capitalei poate fi achizitionat contra unei sume orientative de 1 100 000 E  un spatiu comercial cu o suprafata de 223mp. Spatiul include un subsol de 54,38mp si un parter compartimentat in 2 camere si dependinte.

 

Executare silita de Spatii de birouri

 

Intr-unul dintre cele mai importamente centre business ale Capitalei, zona Aviatiei un spatiu de birouri cu o suprafata de 242mp poate fi achizitionat prin licitatie la un pret orientativ de 302 000 E.
Tot prin licitatie publica poate fi achizitionat un spatiu de birouri in strada Mantuleasa, zona ultracentrala, conectata spre Universitate, Bursa de Valori si Piata Unirii. Avand o suprafata totala de 605m dispusi pe doua niveluri spatiul, ce dispune si de 3 locuri de parcare este disponibil pentru un pret orientativ de 570 000 E.

 

Hale si spatii industriale executate silit

 

Cu o deschidere spre Centru, A1, Autogara Filaret si Soseaua Alexandriei, in zona Soseaua Viilor poate fi achizitionata prin licitatie o hala industriala de 867mp la un pret orientativ de 235 000Euro,. Hala include o constructie de birouri si depozite de 567,36, etajul functionand drept depozit de 300,30mp. Spatiu prevede anexat un teren de 494,65mp.
Beneficiind de acces catre Soseaua de Centura si A2, un spatiu industrial de 1517mp localizat in zona Theodor Pallady poate fi achizitionata prin licitatie contra unui pret orientativ de 321 000E.

 

Executari silite Terenuri

 

Avantajat de o amplasare ultracentrala, un teren de 710 in zona Victoriei face obiectul unei licitatii, pentru vanzare necesitand achitarea unui pret orientativ de 513 750 E.
Intr-una dintre cele mai cautate zone, atat pentru proiectele rezidentiale, cat si pentru dezvoltarea de cladiri de birouri, respectiv Aviatiei, poate fi cumparat prin vanzare directa un teren de 1790mp pentru pretul de 1.361.000 EUR. Terenul prezinta o cladire de 140mp construita la sol.

 

Hoteluri executate silit

 

Inclusiv hotelurile fac obiectul executarilor silite. O deosebita oferta este data de un edificiu de patrimoniu, valoarea sa istorica fiind data de celebrarea stilului neoclassic cu influente brancovenesti, epoca ridicarii fiind contruit intre anii 1902 si 1906, precum si insemnatatea culturala dobandita ca lucrare a maestrului elvetian Gustav Adolf Suter, arhitectul Casei Regale si apropiat al MS Carol I. Palatul Suter, localizat in zona Parcului Carol poate fi achizitionat pentru 4 700 000 E. Supus intre 2003 si 2007 unui process de consolidare si restaurare, distinse drept cel mai bun astfel de proiect de catre Uniunea Arhitectilor din Romania, Palatul Suter preia intr-o proportie de 80% imaginea originala, gratie abordarii in aceste lucrari a decoratiunilor din lemn, candelabrelor din cristale, tapetui de matase, pietrei naturale de Turda, lambriurilor din cires, pardoselii in marmura si granit etc.
In Predeal pentru suma de 1 242 776 E poate fi achizitionat un hotel de 64 locuri de cazare. Conceptul include un restaurant cu  specific  national si international avand o capacitate de 100 locuri, un bar de zi cu o capacitate de 35 locuri. Hotelul are amenajate 2  sali de conferinte echipate corespunzator,  sauna umeda si hidromasaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here