Reff & Asociații | Deloitte Legal îl cooptează pe Alex Slujitoru în echipa de parteneri pentru a coordona practica de litigii fiscale

0
672

 

București, 23 februarie 2023Reff & Asociații | Deloitte Legal îl cooptează în echipa de parteneri pe Alex Slujitoru, avocat cu o experiență de peste 15 ani, care va coordona practica de litigii fiscale. Echipa de conducere a societății de avocați ajunge astfel la nouă parteneri.

Recomandat de clasamentele independente internaționale Legal 500 și Chambers & Partners drept unul dintre avocații cheie în domeniul fiscal, Alex Slujitoru a fost implicat în proiecte de litigii complexe, de mare anvergură, din poziție de coordonare a unor echipe specializate din cadrul unor firme de avocatură importante. El a asistat companii din diverse industrii, precum energie, retail, petrol și gaze, industria grea, comerțul cu cereale, asigurând reprezentare în fața autorităților și instanțelor române, precum și a instituțiilor europene, în litigii fiscale în legătură cu rambursări de TVA, accize, cereri de rambursare a dobânzilor sau rambursări întârziate, anularea actelor de modificare sau nemodificarea bazei de impozitare, anularea despăgubirilor ilegale sau suspendarea deciziilor de impunere. De asemenea, Alex este un contribuitor activ la elaborarea politicilor fiscale locale.

„Ca urmare a creșterii accelerate din ultimii ani, practica noastră de litigii a ajuns la peste 20 de avocați şi la dezvoltarea unor arii foarte diverse de specializare, iar această anvergură și planurile de creștere pe care le avem în continuare vor beneficia de leadership-ul a doi parteneri coordonatori. Astfel, Alex Slujitoru, căruia îi urez bun venit în echipa de parteneri ai Reff & Asociații, se va concentra pe activitatea de litigii fiscale, iar Mihnea Galgoțiu-Săraru, căruia îi mulțumesc pentru dedicarea cu care a dezvoltat ambele arii până acum şi pentru rezultatele excepționale obținute, va continua să dezvolte practica de dispute non-fiscale. Ambele zone sunt tot mai intense și generează nevoie tot mai mare de asistență juridică specializată,” a declarat Alexandru Reff, Partener la Reff & Asociații | Deloitte Legal.

„Suntem foarte mândri că un profesionist atât de apreciat şi cu o experiență atât de vastă în materia litigiilor fiscale precum Alex Slujitoru a ales să se alăture proiectului nostru, ceea ce reprezintă o nouă confirmare a reputației practicii noastre de litigii, precum şi un pas natural față de planurile noastre de creștere. Sunt convins că maturitatea și succesele obținute până acum de practica noastră de litigii vor beneficia din plin de specializarea, experiența și leadership-ul lui Alex, iar astfel rămânem dedicați misiunii de a oferi clienților noștri cele mai bune servicii”, a declarat Mihnea Galgoțiu-Săraru, Partener la Reff & Asociații | Deloitte Legal, liderul practicii de litigii administrative, comerciale și arbitraje.

„În luarea deciziei de a mă alătura, au fost determinante alinierea de valori cu grupul de parteneri și anvergura Reff & Asociații, una dintre cele mai mari societăți de avocați din piață, precum și performanțele deosebite ale echipei de litigii, aflate mereu în avangarda ariei de practică, astfel că sunt extrem de entuziasmat de oportunitatea de a contribui la dezvoltarea acesteia în continuare,” a declarat Alex Slujitoru, Partener la Reff & Asociații | Deloitte Legal, liderul practicii de soluționare a disputelor fiscale.

Reff & Asociații | Deloitte Legal are peste 70 de avocați, din care practicile de litigii fiscale și non-fiscale cuprind peste 20 de avocați ce beneficiază de colaborarea cu profesioniști din toate ariile de practică din cadrul reţelei Deloitte, inclusiv consultanţi fiscali şi financiari, experți tehnici şi în soluţii de digitalizare. Astfel, echipele multidisciplinare pot acoperi toate tipurile de proiecte de litigii din mediul de afaceri, de la cauze fiscale, la dispute comerciale şi administrative.

Reff & Asociații | Deloitte Legal, una dintre cele mai importante societăți de avocați din România, oferă servicii ce acoperă domeniile financiar-bancar, concurență, dreptul muncii, energie și mediu, insolvență, consultanță juridică de management, litigii, drept societar, fuziuni și achiziții, sectorul public și drept imobiliar. Reff & Asociații reprezintă România în rețeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocați în 80 de țări.

Pentru mai multe informații despre Reff & Asociații | Deloitte Legal, accesați www.reff-associates.ro. Pentru mai multe informații despre rețeaua globală Deloitte Legal, accesați www.deloittelegal.com.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here