Raycap a ales solutia de gestionare a depozitelor de la Novensys

0
856

Bucuresti, 24 iulie 2012 – Pentru activitatile specifice depozitului compania Raycap a analizat oportunitatea implementarii unei solutii de automatizare. Activitatile de depozitare pentru clientii importanti din zona Telco precum si activitati specifice de productie si asamblare au condus managementul companiei catre decizia de a implementa o solutie de tip warehouse management.

Solutia astfel achizitionata trebuia sa indeplineasca un numar de criterii: timp mediu de implementare de pana la 4 luni, mitigarea riscului de integrare cu Microsoft Dynamics NAV, furnizor cu experienta si know how in industrie care sa poata oferi atat solutia cat si echipamentele suport pentru forta de munca din depozit.

Solutia oferita de Novensys este printre singurele solutii enterprise din Romania bazate pe arhitectura SOA (Service Oriented Architecture), o tehnologie care permite tuturor proceselor de business (atat cele existente cat si cele viitoare) sa fie integrabile in aplicatii viitoare, dezvoltate pe baza functionalitatilor prezente. Cu alte cuvinte, daca de maine in depozit va fi o categorie total noua de produse, aplicatia va avea posibilitatea de a o acoperi.

Solutia se bazeaza pe cele mai recente tehnologii RFID si Microsoft MS.NET Framewok 4 iar implementarea este urmarita de o echipa de consultanti si dezvoltatori cu peste 10 ani de experienta in Romania si Europa care inteleg specificatiile fiecarui business si stiu sa ofere solutii personalizate (de la modul de asezare pe rafturi, la traseul utilajelor in depozit si variantele de optimizare a marfurilor).

Obiectivele implementarii sunt: optimizarea si eficientizarea proceselor logistice, cresterea productivitatii, imbunatatirea nivelului serviciilor fata de clienti  si reducerea costurilor de operare si exploatare prin reducerea timpilor de operare si inventar, eliminarea erorilor de operare si a birocratiei, acuratetea informatiilor in timp real cu privire la statusul comenzilor si a stocului.

Pentru mai multe informatii despre Novensys puteti vizita www.novensys.com sau puteti contacta: Cristina Dima, Corporate PR Manager, tel: 0736.900.221 ; Mail: [email protected]

Novensys – Lucruri care vorbesc despre noi – Suntem de mai bine de 15 ani alaturi de afaceri romanesti si regionale, cu solutii informatice care raspund prompt nevoilor de business. Avem un portofoliu complex de solutii perfect integrabile care se adreseaza unei arii mari de industrii, cu focus pe: Retail, Distributie, Transport&Logistica, Productie, Servicii Profesionale si Utilitati. in plus, oferim solutii inteligente si pentru alte industrii din Romania ca: Automotive, Servicii Financiar-Bancare, Guvernamental, Telecom, Servicii medicale si farmaceutice etc.

In acest timp am dezvoltat parteneriate de incredere cu cele mai mari nume ale industriei de IT&C: Microsoft, Oracle, IBM, HP, CISCO. Raspundem cerintelor de mobilitate cu cele mai performante produse software si hardware de la parteneri de renume international ca: Motorola, Psion, Panasonic, Datalogic, Zebra, Ortec, Avery Berkel, Custom, Datecs, Tally Genicom, Printronix si Datamax-O`Neil.

Despre Raycap – Raycap este parte a unui grup regional ce iti desfasoara activitatea in SE Europei. in parteneriat cu cei mai importanti lideri din industrie dezvolta, produc si distribuie o gama larga de produse pentru retelele de telecomunicatii (RF, cupru si fibra), cu aplicari in zonele electronice si industriale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here