Raed Arafat a fost inlocuit de Andrei Georgescu, in functia de subsecretar de stat la Ministerul Sanatatii

0
811
sanatate-sistem-medical

sanatate-sistem-medicalMedicul Andrei Georgescu, seful Unitatii de Primiri Urgente de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, ca a acceptat numirea ca subsecretar de stat la Ministerul Sanatatii, in locul lui Raed Arafat.

Andrei Georgescu a spus ca este la Guvern si ca a acceptat sa preia functia de subsecretar de stat la Ministerul Sanatatii.

Medicul Andrei Georgescu a mai lucrat in Ministerul Sanatatii, pe segmentul de Urgenta.Raed Arafat a demisionat, marti, din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, in urma nemultumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenta din proiectul Legii sanatatii si ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de catre presedintele Traian Basescu.Arafat a declarat ca a demisionat din functia de subsecretar de stat pentru ca iesind din Ministeul Sanatatii va putea apara mai bine sistemul de urgenta, precizand ca nu poate intra in polemici cu nimeni pe aspecte care necesita discutii tehnice.

Raed Arafat a adaugat ca nu este de acord cu punctul de vedere al Ministerului Sanatatii in ce priveste sistemul de urgenta, pentru ca el crede ca, in forma propusa in proiectul Legii sanatatii, va avea un impact negativ asupra acestui sistem. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here