"In cadrul fiecarei editii a targului, expozantii se intrec in discount-uri si promotii" declara Sorin Sararu, co-organizator al targului imobiliar PROJECT EXPO

0
777
tranzactie-imobiliara

tranzactie-imobiliaraCui se adreseaza Project Expo?
      In principal, Project Expo se adreseaza persoanelor cu venituri medii, dar sunt si foarte multi vizitatori cu venituri mari care viziteaza targul nostru. Acestia sunt de cele mai multe ori atrasi de posibilitatea unei investitii.

Dezvoltatorii imobiliari care participa la Project Expo au majoritatea dintre ei preturi accesibile, dar depinde foarte mult la ce ne raportam. Avem dezvoltatori imobiliari care au oferte pentru persoanele cu venituri medii, dar si pentru cei cu venituri ridicate.

Cum suna rezumatul celei mai recente editii a Targului Imobiliar PROJECT EXPO?

Cea mai recenta editie a Targului Imobiliar PROJECT EXPO a gazduit prezentarea in exclusivitate a unor noi ansambluri rezidentiale, printre care Scandinavia Residence si Metropolitan Residence. Aceste noi propuneri imobiliare diversifica paleta de oferte existente pe piata.
Preturile la ultimul eveniment Project Expo au inceput de la 10 E+TVA/mp pentru un teren in apropierea Brasovului, si de la 499 E+TVA pentru o casa situata in zona de sud a Bucurestiului. De departe cel mai scump a fost un apartament din zona Dorobanti, al carui pret de achizitie este de 2100 E+TVA/mp.
In cadrul fiecarei editii a targului, expozantii se intrec in discount-uri si promotii special concepute pentru cele trei zile de desfasurare ale evenimentului. intotdeauna am comunicat vizitatorilor promotiile existente, indemnandu-i sa beneficieze de aceste ocazii. in cadrul editiei din mai a Targului Imobiliar PROJECT EXPO, printre cele mai atractive promotii a fost si cea a dezvoltatorului proiectului Gama Residence, din zona de sud a Bucurestiului, care la achizitia unui apartament oferea si un automobil Dacia Logan.

Ce tip de locuinte sunt cele mai cautate in cadrul targului? Dar zonele preferate de vizitatori?

Dupa incheierea fiecarei editii Project Expo publicam un studiu ce releva preferintele vizitatorilor. in Bucuresti este clar ca cele mai cautate locuinte sunt garsonierele si apartamentele cu 2 camere. Tot conform acestui sondaj efectuat in randul vizitatorilor, in topul zonelor preferate se numara sectoarele 3 si 4 din Capitala.

Numarul de editii din acest an a fost suplimentat. Pe ce v-ati bazat cand ati luat aceasta decizie?

Da, intr-adevar, am decis suplimentarea cu inca o editie. Consideram ca „Low Cost Edition” este o initiativa binevenita in acest context economic delicat si se va desfasura in perioada 16 – 18 iulie 2010 la Palatul Copiilor din Bucuresti.
Aceasta editie a targului promite sa reuneasca ofertele cele mai avantajoase ca pret existente pe piata imobiliara. in concluzie, urmatorul eveniment Project Expo este dedicat, in exclusivitate, prezentarii locuintelor foarte accesibile.
Interviu realizat de Karina Condei, preluat din revista Business Point, varianta print, nr 51

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here