Protocol de colaborare A.N.P.C.P.P.S. Romania – Societatea Nationala a Apelor Minerale

0
1076

In data de 4 Februarie 2014 a fost semnat Protocolul de colaborare dintre Societatea Nationala a Apelor Minerale S.A (SNAM SA) si Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (A.N.P.C.P.P.S. Romania).

Documentul a fost asumat de catre domnul Dumitru RADU, Directorul General al SNAM SA. si domnul Sorin MIERLEA, Presedintele A.N.P.C.P.P.S. Romania.

Acest Protocol are ca obiectiv colaborarea celor doua institutii in scopul dezvoltarii si derularii unor programe si proiecte de informare si constientizare a consumatorilor si agentilor economici, a unor proiecte cu implicatii puternice la nivel social dar si in cel al protectiei mediului, infiintarea canalelor comune si eficiente de informare si de promovare a acestor programelor/proiecte desfasurate in parteneriat.

Deschiderea pentru colaborari in scopul valorificarii competentelor specialistilor sai in domenii precum cel hidrologic, hidrogeologic sau al protectiei mediului, calitatea deosebita si varietatea resurselor de apa minerala puse in valoare de SNAM SA precum si experienta in domeniul informarii si educarii consumatorilor si notorietatea A.N.P.C.P.P.S. Romania asigura premisele dezvoltarii pe viitor, in cadrul acestui parteneriat, a unor proiecte finantate inclusiv din fonduri europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here