Programul FUTURE Manager se lansează oficial în România pentru tinerii și profesorii care vor să devină lideri de succes

0
1001

 

 • 82% dintre angajați ar renunța la locul de muncă din cauza unui manager nepotrivit
 • FUTURE Manager – programul ce ajută tinerii și profesorii să își dezvolte competențele de lideri.

București, 2 februarie 2023 – FUTURE Manager este programul gratuit care se lansează astăzi în România pentru studenții și profesorii universitari care doresc să își dezvolte competențele de management și să fie lideri pregătiți pentru viitor. Lansat alături de McDonald’s în România, programul FUTURE Manager ajută +120 de tineri și profesori din țară prin sesiuni de training 100% practice și sesiuni de orientare în carieră.

 

De ce este nevoie de programul FUTURE Manager azi la noi în țară?

2 din 5 angajați renunță la un loc de muncă din cauza managerului, anunță studiile organizate de Visier în 2022. Alte studii din 2023 arată rate tot mai ridicate de angajați, precum 82%, care ar renunța la un loc de muncă din cauza unui manager nepotrivit (GoodHire, LinkedIN).

A fi managerul unei echipe nu este doar o titulatură frumoasă. Pentru a fi manager ai nevoie de o serie de competențe soft prcum: să te cunoști pe tine, să știi să înțelegi o echipă, să știi să comunici eficient, să știi să te organizezi, să fii empatic. Pentru a dezvolta aceste competențe în rândul tinerilor de azi este nevoie de o nouă abordare, de noi metode de predare. Prin programul FUTURE Manager ne propunem să aducem o schimbare vizibilă în rândul tinerilor și profesorilor. Învățăm împreună cu ei 100% practic”, declară Mădălina Hodorog, fondatorul programului FUTURE Manager care a ajutat +9000 de tineri și profesori din toată țara să se pregătească pentru cariera lor.

Cum ajută programul FUTURE Manager studenții și profesorii din țară?

Programul FUTURE Manager include sesiuni de training în format hibrid în 6 orașe din țară: Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Oradea, București și Constanța, toate cu scopul de a-i pregăti pe participanți pentru piața muncii și pentru dezvoltarea competențelor de management. Adițional, programul include și oportunități de angajare, feedback individual pe CV, simulări de interviu, dezvoltarea compențelor de lideri sau sesiuni individuale de orientare în carieră.

Ne bucură oportunitatea de a sta de vorbă deschis cu tinerii participanți din cadrul programului, dar și șansa de a afla, „la cald”, nevoile și așteptările pe care le au de la o companie din perspectiva de angajat. Ne dorim să fim alături de tinerii din România prin oportunitățile pe care le oferim în cadrul echipei McDonald’s: un program flexibil, mediu de lucru plăcut și incluziv, salariu motivant, așa încât ei să-și poată urma pasiunile sau să-și continue studiile. Sperăm să ne întâlnim în număr cât mai mare în cele șase orașe în care programul se desfășoară”, a spus Alice Voica, Human Resources Manager, Premier Restaurants România.

McDonald’s încurajează performanța școlară și pune accent pe importanța educației. Pe lângă beneficiile extrasalariale, McDonald’s oferă posibilitatea unei avansări rapide în cadrul companiei, prin intermediul programelor interne dedicate angajaților. Prin programul Manager Trainee, tinerii angajați trec printr-un proces accelerat, ce îi ajută să dezvolte abilități de leadership în baza cărora pot ocupa, în decurs de doi ani de la angajarea în companie, funcția de Manager de Restaurant.

Studenții din programul FUTURE Manager beneficiază gratuit de:

 • sesiuni de training 100% practice cu scopul de a-și dezvolta competențele de lideri
 • Oportunități de angajare
 • Sesiuni individuale de orientare în carieră
 • Feedback individual și personalizat pe CV
 • Pregătirea pentru interviu
 • Discuții directe cu angajatorii
 • Dezvoltarea prin activități 100% practice a competențelor de tip soft precum: comunicare, lucrul în echipă, responsabilitate sau creativitate

Profesorii universitari din cadrul programului FUTURE Manager beneficiază gratuit de:

 • Sesiuni de training 100% practice alături de studenții și angajatorii McDonald’s România
 • Posibilitatea de a vedea în acțiune noi metode de predare în sistem hibrid
 • Sesiuni de training cu accent pe metodele de predare și înțelegerea concretă a pieței muncii
 • O nouă perspectivă în educație cu accent pe educația experiențială

Înscrierile în programul FUTURE Manager sunt deschise

Înscrierile în programul FUTURE Manager sunt gratuite și se realizează pe site-ul programului: www.madalinahodorog.ro/futuremanager. Profesorii și studenții din 6 orașe (București, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu, Oradea) se pot înscrie gratuit pentru a beneficia de sesiuni de training și oportunități în carieră.

 

Despre programul FUTURE Manager

Programul FUTURE – Construiește cu pasiune este cel mai complex program de orientare în carieră care a ajutat +1200 de tineri și profesori din țară să se pregătească pentru cariera lor. Programul FUTURE include ediții umbrelă precum: FUTURE Manager, FUTURE Student și se bazează pe metode de educație experiențială bazate 100% pe activități practice #FaraPowerPoint.

Programele FUTURE ajută tinerii să facă trecerea de la liceu la facultate. De la facultate la piața muncii.

Mai multe detalii: www.madalinahodorog.ro/future

 

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 96 de restaurante în 29 de orașe, dintre care 50 restaurante cu McDrive și 53 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de 5.300 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 174 de restaurante și are peste 9000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 11 țări din Europa și Africa de Nord, și implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport naval, inginerie și tehnologie. Hili Ventures deține parteneriate cu McDonald’s, Apple, Microsoft, precum și cu multe alte branduri internaționale.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here