Prințesa Urbană și Monica Reu au pornit în această toamnă în Caravana Empatiei

0
1636

Caravana cuprinde ateliere de parenting despre empatie și comunicare non-violentă pentru vizitatorii centrele comerciale din portofoliul NEPI

 

Până pe 23 octombrie, Ioana Macoveiciuc (Prințesa Urbană) și Monica Reu îi provoacă pe părinți la o serie de discuții despre empatie, în cadrul unor ateliere organizate prin intermediul Caravanei Empatiei, în șapte orașe din țară în care NEPI deține un mall. Pentru că fiecare zonă are interese și nevoi diferite, oamenii din fiecare oraș și-au ales subiectul atelierului care va avea loc în orașul loc. Toate temele propuse și votate sunt axate pe conceptul de comunicare non-violentă. În cadrul turului, Caravana Empatiei a făcut prima oprire la București, în Promenada, urmând să treacă prin: Constanța, Timișoara, Deva, Sibiu, Galați și Buzău.

 

De când sunt părinte am simțit, înainte să apuc să citesc orice pe subiect, că empatia față de partener şi față de copii este un aspect esențial pentru ca întreaga familie să crească frumos și armonios împreună, să nască inimi fericite, oameni buni, care să ducă lumea mai departe. Ştiu câtă nevoie este de astfel de cursuri în România, aşa că, alături de Nepi şi de Monica Reu, am creat Caravana Empatiei, un concept nou și foarte util nouă și vouă, indiferent că aveți copii sau nu. Suntem prezente în șapte orașe în care Nepi deține un shopping mall, iar tema fiecărui atelier a ales-o fiecare oraș”, a spus Ioana Macoveiciuc (blogger www.printesaurbana.ro).

 

Participarea în cadrul evenimentelor este gratuită și deschisă oricărui doritor, iar, pentru a avea acces la ele, este nevoie ca fiecare persoană să se înscrie la adresa de e-mail aferentă centrului comercial din orașul în care vrea să participe, unde trebuie să precizeze numele și numărul de persoane care vor veni la atelier.

 

Caravana Empatiei este un concept nou și foarte util oricărei persoane care simte nevoia să-și îmbunătățească capacitatea de a trăi afectiv alături de ceilalți, prin intermediul atelierelor organizate în centrele comerciale ale NEPI. Empatia este un ingredient esenţial pentru orice relaţie de calitate şi, în mod cert, relaţia dintre noi şi copiii noştri este una dintre cele mai preţioase pe care ne este dat să le trăim. Caravana Empatiei este dedicata părinţilor care îşi doresc să integreze această stare valoroasă în interacţiunile de zi cu zi dintre ei şi copiii lor”, a declarat Monica Reu, Fondatorul și Președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă.

 

Astfel, vă prezentăm mai jos lista cu tema aleasă și coordonatele evenimentului pentru fiecare oraș, alături de adresa de înscriere:

 

 • City Park Mall Constanța:
  • Temă aleasă: De la conflict la conectare – cheițe care ne ajută în momentele tensionate cu copiii;
  • 24 septembrie, ora 10:30, City Park Mall, nivel -1, în zona magazinului Zara;
  • E-mail pentru înscriere: [email protected];

 

 • Shopping City Timișoara:
  • Tema aleasă: De la conflict la conectare – cheițe care ne ajută în momentele tensionate cu copiii;
  • 8 octombrie, ora 10:30, Shopping City Timișoara, în zona magzinului Zara;
  • E-mail pentru înscriere: [email protected];

 

 • Shopping City Deva:
  • Tema aleasă: Parteneri în parenting, cum rămânem conectați în cuplu după venirea copiilor;
  • 15 octombrie, ora 10:30, Shopping City Deva, în zona de Food Court;
  • E-mail pentru înscriere: [email protected];

 

 • Shopping City Sibiu:
  • Tema aleasă: De la conflict la conectare – cheițe care ne ajută în momentele tensionate cu copiii;
  • 16 octombrie, ora 17:00, Shopping City Sibiu, în zona de restaurante, lângă Alexandria Librării;
  • E-mail pentru înscriere: [email protected];

 

 • Aurora Mall Buzău:
  • Tema aleasă: De la conflict la conectare – cheițe care ne ajută în momentele tensionate cu copiii;
  • 23 octombrie, ora 17:00, Aurora Mall, la etajul 1, zona New Yorker-KFC;
  • E-mail pentru înscriere: [email protected];

 

Mai multe detalii legate de evenimente din cadrul Caravanei Empatiei pot fi găsite pe paginile de Facebook ale centrelor comerciale din fiecare oraș participant.

 

 

***

 

Despre New Europe Property Investment plc (NEPI)

NEPI este un grup de investiții și dezvoltare listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum și la Bursa de Valori din București (BVB). Grupul a fost înființat în anul 2007 pentru a achiziționa, a dezvolta și a gestiona cele mai importante proprietăți pe zona de retail din țările emergente ale Uniunii Europene, cu potențial de creștere pe termen lung. De-a lungul timpului, Grupul NEPI și-a consolidat un portofoliu solid de proprietăți și a dezvoltat, în mod constant, proiecte numeroase în România, Serbia, Slovacia și Cehia. Strategia de dezvoltare se concentrează pe expansiunea în segmentul de retail și pe alte piețe. În plus, Grupul investește și în dezvoltarea clădirilor de birouri clasa A în marile orașe din România, unde există cerere din partea companiilor multinaționale.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timișoara, City Park Constanţa, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva  şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în Bucureşti, City Business Centre în Timişoara şi The Office în Cluj.

Contact NEPICorina Olteanu, Group PR Manager / [email protected] / 0730 202 283

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here