Prinde reducerile A2t.ro de Black Friday – camere de supraveghere de la 39.99 RON!

0
1250

In perioada 18-20 noiembrie 2016, magazinul online A2t.ro sarbatoreste Black Friday cu cele mai mari reduceri la sistemele pentru supraveghere! Promotiile implica preturi cu -60% mai mici pentru produsele cu ajutorul carora clientii pot beneficia de siguranta deplina a locuintelor, birourilor sau a propriilor afaceri!

Astfel, A2t.ro ofera cele mai consistente reduceri la peste 300 de produse apartinand categoriilor: camere de supraveghere, automatizari de porti, sisteme de alarma, sisteme anti-incendiu, de control a accesului si categoriei (video)interfoane.

Avansurile tehnologice, sarbatorite cu reduceri de pret!

Reprezentantii magazinului A2t.ro imbraca totul in straie de sarbatoare, fiindca ecourile zilelor cu oferte de Black Friday deja se aud. Aceste device-uri incarcate de tehnologie aflata in slujba persoanelor fizice sau juridice ajuta pe oricine sa isi protejeze casa, gradina, bunurile de valoare si asa mai departe. Producatorii au beneficiat de dezvoltarea tehnologica pentru a obtine modalitati de sporire a gradului de securitate si control, totul pentru ca familiile sa duca o viata linistita, comoda si prospera.

Magazinul online A2t.ro importa de la acesti producatori solutii privind securitatea si le prezinta in detaliu! De asemenea, le ordoneaza dupa anumite criterii si ofera reduceri insemnate, astfel incat oricine sa isi poata permite macar varianta basic.

De Black Friday, insa, A2t.ro apeleaza la includerea in promotii specifice a multora dintre produsele de pe stoc! Ofertele generale beneficiaza de reduceri de pret fabuloase, care permit, in primul rand, accesul populatiei cu posibilitati reduse la tehnologia folosita deja pe scara larga in aspectul securitatii, iar in al doilea rand, accesul oamenilor cu posibilitati financiare medii la cele mai recente tehnologii in domeniu.

Cele doua exemple de mai jos sunt edificatoare:

· Supraveghere video: camere de supraveghere de la 39.99 RON

· Automatizare culisanta + 4 metri de cremaliera = 999.99 RON

Sistemele promotiei de Black Friday, descrise pe scurt

Sistemele de supraveghere ii descurajeaza pe cei care intentioneaza sa intre prin efractie. In functie de tehnologia de acces, camerele de supraveghere pot inregistra in intuneric, pot permite ca inregistrarile video sa fie accesate prin intermediul telefonul mobil, inclusiv camerele de supraveghere simple pot capta imagini de calitate.

Sistemele de alarma pot completa si spori securitatea adusa de un sistem de supraveghere. Sistemele de alarma emit semnale acustice si luminoase atat la interior, cat si la exterior si sunt evoluate astfel incat proprietarii imobilelor la care se declanseaza alarma sa stie cu exactitate cand, unde si de ce a fost declansata.

Automatizarile de porti culisante permit ca deschiderea si inchiderea acestora sa se realizeze la simpla apasare a unui buton, redandu-le imobilitate pe o perioada de timp dorita (spre exemplu, pe perioada noptii, ca o masura antifurt).

Sistemele de control pentru acces si pontaj ajuta spatiile de birouri sau cele din parcurile industriale sa isi securizeze flow-ul de personal si sa monitorizeze variatiile legate de pontaj si astfel sa cuantifice aspecte importante privind activitatea.

Videointerfoanele pot fi si wireless, acestea oferind posibilitatea proprietarilor de a avea control total asupra accesului persoanelor straine in incinta respectiva. Interfoanele variaza in funtie de preferinte si de posibilitatile tehnice de instalare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here