PRIMATECH a devenit membru cu drepturi depline al CoGDEM

0
1337

PRIMATECH a devenit membru cu drepturi depline al CoGDEM The Council of Gas Detection and Environmental Monitoring (Consiliul pentru Detecția Gazelor și Monitorizarea Mediului) care are ca scop îmbunătătirea eficienței și dezvoltării industriei detecției de gaze, analizei gazelor și monitorizării mediului. Suntem prima firmă din România membră a CoGDEM, consiliu cu o importanță majoră la nivel internațional.

PRIMATECH a devenit membru cu drepturi depline al CoGDEM The Council of Gas Detection and Environmental Monitoring (Consiliul pentru Detecția Gazelor și Monitorizarea Mediului) care are ca scop îmbunătătirea eficienței și dezvoltării industriei detecției de gaze, analizei  gazelor și monitorizării mediului. Suntem prima firmă din România membră a CoGDEM, consiliu cu o importanță majoră la nivel internațional.

CoGDEM întelege și exprimă opiniile colective ale membrilor săi. Asistă la pregătirea unor coduri și standarde britanice, europene și internaționale care acoperă proiectarea produsului, fabricarea, punerea în funcțiune, testarea și întreținerea echipamentelor și sistemelor și a Sistemelor de Management al Calității. De asemenea, promovează valoarea echipamentelor și serviciilor de înaltă calitate pe piețele deservite de membri săi.

Apartenența la acest consiliu oferă pentru clienții și partenerii Primatech avantaje directe cum ar fi:

– garantarea   înglobarii   în  detectoarele achiziționate de tehnologii de înaltă calitate,  datorită  implicării  Primatech  în  procesul de asistență  tehnică pentru  actualizarea codurilor  și  standardelor  europene  și  internaționale  în  domeniul detecției gazelor;

– informări  periodice   privind  evoluții  și  tendințe  noi  in  domeniul detecției gazelor  prin  programe  educative  și  de  instruire (workshop-uri) promovate de specialiștii Primatech.

– servicii și asistență tehnică specializată post garanție și pe întrega durată de viață a detectoarelor, garantând  siguranța și protecția utilizatorilor.

Alegerea   produselor  Primatech  este  nu  doar  o  opțiune  de  calitate ci de „calitate în siguranță”.

www.primatech.ro

https://www.facebook.com/primatech.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here