Prima zi de tIMOn: Se schimbă polii de dezvoltare imobiliară

0
1573

Prima zi de tIMOn: Se schimbă polii de dezvoltare imobiliară

  • 18.500 de noi locuințe, disponibile spre vânzare de astăzi la târgul imobiliar național, cu o valoare de piață de peste un miliard de euro
  • 6.500 de locuințe nou lansate, în valoare de 420 de milioane de euro
  • Locuințe cu până la 15% mai ieftine pe perioadă târgului
  • Mobilă, loc de parcare sau mașini oferite drept cadou

Ediția 30 a timon aduce o serie de noutăți și oferte promoționale pentru toți cei interesați de cumpărarea unei locuințe. Prețurile pornesc de la 17 mii de euro, iar dezvoltatorii oferă pe perioada derulării târgului reduceri speciale la achiziție, de până la 15%, dar și nenumărate cadouri, tombole și cele mai spectaculoase oferte din ultimii șase ani. În total oferta târgului se concentrează în 303 proiecte imobiliare, care reprezintă cea mai mare parte a proiectelor rezidențiale disponibile pe piață la momentul actual.

Mediul economic prielnic schimbă perspectiva de investiții a dezvoltatorilor de clădiri de birouri, care aleg acum să construiască ansambluri rezidențiale

Cererea de locuințe noi în creștere de pe piața imobiliară a dus la repoziționarea afacerilor unor dezvoltatori importanți din mediul economic. Sunt investitori care de mai bine de un deceniu construiesc clădiri de birouri în București, insă au decis că acum este momentul cel mai bun pentru a face un pas înainte și de a investi în construcția de ansambluri rezidențiale.

Italienii de la Nusco Imobiliaria au pus pariu pe construcția de locuințe, deși pană de curând au construit birouri

Grupul italian Nusco Imobiliaria are în prezent în dezvoltare două proiecte imobiliare rezidențiale, acesta fiind cel mai nou pariu al companiei care mai deține afaceri în zona imobiliară, insă pe segmentul de birouri, dar și în industria de producție de uși și ferestre.

Ne aflăm într-un moment bun al pieței imobiliare în care apetitul clienților este din ce în ce mai mare spre achizițiile de locuințe noi iar fondurile companiei trebuie utilizate pentru a investi și dezvoltă proiecte care aduc valoare adăugată și profit”

Michele Nusco, CEO și unul dintre acționarii grupului italian Nusco

Cel mai nou proiect dezvoltat de Nusco Imobilaria este Citta Residential Park, situat în apropierea Pieței Delfinului, pe șoseaua Pantelimon nr. 266, sector 2. Zona este în plină expansiune și modernizare. Complexul este format din 4 blocuri cu un total de 380 apartamente, construit în două etape. Prima etapă va fi gata în aprilie 2017, iar ansamblul dispune de apartamente cu 2 sau 3 camere. De asemenea, grupul italian NUSCO a finalizat în iunie 2016 un proiect nou-Premio Exclusive City Center Apartments, amplasat în zona central a Capitalei. În numai patru luni, jumătate dintre apartamente au fost deja vândute, iar pană la finalul anului se asteaptă că proiectul să fie vândut integral.

Nordul Capitalei, paradisul investițiilor de zeci de milioane de euro în ansambluri rezidențiale

Zona de Nord a Capitalei este un punct de interes maxim pentru dezvoltatori. Acest lucru este confirmat de investițiile masive care se fac în această perioadă pentru construcția de locuințe noi. Cel mai nou proiect este „New Point”, dezvoltat de cei de la City Point, cu o investiție de 25 de milioane de euro pentru construcția a 6 blocuri, care vor totaliza 408 apartamente. Acestea vor fi construite pe șoseaua Pipera, vis a vis de pădurea Băneasa. Blocurile vor avea regim de inăltime P+9, iar cel mai ieftin apartament va costă 49.000 euro + TVA – studio dublu, cel mai scump fiind un apartament cu 2 camere situat la ultimul etaj, cu terasă foarte mare – 119.000 euro + TVA.

Orientarea către calitate-servicii pentru investitori și cumpărători

Prima zi a Târgului Imobiliar Național debutează și cu lansări inedite: pe lângă proiectele imobiliare tot mai îndrăznețe, compania Imobiliară Imoteca lansează pe piață 2 servicii inedite. Primul, destinat ivestitorilor, iar al doilea, clienților care doresc să își achiziționeze un apartament în altă țara față de cea de provinienţă. De asemenea, OLX.ro vine pentru prima dată la un târg imobiliar, cu informații despre vânzările online și situația chiriilor din România.

„În ciudă faptului că majoritatea segmentelor pieței este suprasaturat, tIMOn a adus mereu noutăți inedite și nu se abate de la tradiție nici la această ediție. Se observă tot mai mult orientarea companiilor imobiliare către serviciile pentru clienți și ivestitori și, prin urmare, orientarea către creșterea calității pieței imobiliare și a deciziilor de achiziție”, Vlad Vlasceanu, director timon.

Târgul Imobiliar Național tIMOn s-a deschis astăzi în pavilionul expozițional din Piața Constituției, cu 2.100 mp suprafaţă de expunere indoor și cele mai bune oferte exclusive ale anului.

tIMOn: 18.500 de noi locuinte, disponibile spre vanzare de astazi la targul imobiliar national, cu o valoare de piata de peste un miliard de euro

6.500 de locuinte nou lansate, in valoare de 420 de milioane de euro

Locuinte cu pana la 15% mai ieftine pe perioada targului

Mobila, loc de parcare sau masini oferite drept cadou

Editia 30 a tIMOn aduce o serie de noutati si oferte promotionale pentru toti cei interesati de cumpararea unei locuinte. Preturile pornesc de la 17 mii de euro, iar dezvoltatorii ofera pe perioada derularii targului reduceri speciale la achizitie, de pana la 15%, dar si nenumarate cadouri, tombole si cele mai spectaculoase oferte din ultimii sase ani. In total oferta targului se concentreaza in 303 proiecte imobiliare, care reprezinta cea mai mare parte a proiectelor rezidentiale disponibile pe piata la momentul actual.

Mediul economic prielnic schimbă perspectiva de investiții a dezvoltatorilor de clădiri de birouri, care aleg acum să construiască ansambluri rezidențiale

Cererea de locuințe noi în creștere de pe piața imobiliară a dus la repoziționarea afacerilor unor dezvoltatori importanți din mediul economic. Sunt investitori care de mai bine de un deceniu construiesc clădiri de birouri în București, însă au decis că acum este momentul cel mai bun pentru a face un pas înainte și de a investi în construcția de ansambluri rezidențiale.

Italienii de la Nusco Imobiliaria au pus pariu pe construcția de locuințe, deși până de curând au construit birouri

Grupul italian Nusco Imobiliaria are în prezent în dezvoltare două proiecte imobiliare rezidenţiale, acesta fiind cel mai nou pariu al companiei care mai deţine afaceri în zona imobiliară, însă pe segmentul de birouri, dar şi în industria de producţie de uşi şi ferestre.

Ne aflam intr-un moment bun al pietei imobiliare in care apetitul clientilor este din ce in ce mai mare spre achizitiile de locuinte noi iar fondurile companiei trebuie utilizate pentru a investi si dezvolta proiecte care aduc valoare adăugată si profit”

Michele Nusco, CEO şi unul dintre acţionarii grupului italian Nusco

Cel mai nou proiect dezvoltat de Nusco Imobilaria este Citta Residential Park, situat în apropierea Pieței Delfinului, pe șoseaua Pantelimon nr. 266, sector 2. Zona este în plină expansiune și modernizare. Complexul este format din 4 blocuri cu un total de 380 apartamente, construit în două etape. Prima etapă va fi gata în aprilie 2017, iar ansamblul dispune de apartamente cu 2 sau 3 camere. De asemenea, grupul italian NUSCO a finalizat în iunie 2016 un proiect nou – Premio Exclusive City Center Apartments, amplasat în zona central a Capitalei. În numai patru luni, jumătate dintre apartamente au fost deja vândute, iar până la finalul anului se aşteaptă ca proiectul să fie vândut integral.

Nordul Capitalei, paradisul investițiilor de zeci de milioane de euro în ansambluri rezidențiale

Zona de Nord a Capitalei este un punct de interes maxim pentru dezvoltatori. Acest lucru este confirmat de investițiile masive care se fac în această perioadă pentru construcția de locuințe noi. Cel mai nou proiect este „New Point”, dezvoltat de cei de la City Point, cu o investiție de 25 de milioane de euro pentru construcția a 6 blocuri, care vor totaliza 408 apartamente. Acestea vor fi construite pe şoseaua Pipera, vis a vis de pădurea Băneasa. Blocurile vor avea regim de înălțime P+9, iar cel mai ieftin apartament va costa 49.000 euro + TVA – studio dublu, cel mai scump fiind un apartament cu 2 camere situat la ultimul etaj, cu terasă foarte mare – 119.000 euro + TVA.

Orientarea catre calitate – servicii pentru investitori si cumparatori

Prima zi a Targului Imobiliar National debuteaza si cu lansari inedite: pe langa proiectele imobiliare tot mai indraznete, compania Imobiliara Imoteca lanseaza pe piata 2 servicii inedite. Primul, destinat ivestitor, iar al doilea, clientilor ce doresc sa isi achizitioneze un apartament in alta tara fata de cea de provinienta. De asemenea, OLX.ro vine pentru prima data la un targ imobiliar, cu informatii despre vanzarile online si situatia chiriilor din Romania.

„In ciuda faptului ca majoritatea segmentelor pietei este suprasaturat, tIMOn a adus mereu noutati inedite si nu se abate de la traditie nici la aceasta editie. Se observa tot mai mult orientarea companiilor imobiliare catre serviciile pentru clienti si ivestitori si, prin urmare, orientarea catre cresterea calitatii pietei imobiliare si a deciziilor de achizitie”, Vlad Vlasceanu, director tIMOn.

Târgul Imobiliar Național tIMOn s a deschis astazi în pavilionul expozițional din Piața Constituției, cu 2.100 mp suprafață de expunere indoor și cele mai bune oferte exclusive ale anului.

Servicii pentru investitorii individuali – servicii one stop shop si analiza eficientei investitiei

Imoteca lanseaza, in premiera, un serviciu construit pentru investitorii aflati in cautarea de oportunitati pe piata imobiliara, atat persoane fizice, cat si clienti corporate. „Ghidul Investitorului” ofera servicii complete de inchiriere sau vanzare, de la identificarea oportunitatilor de investitie pana la activitati de promovare a proprietatii si asistenta juridica pentru incheierea tranzactiilor. De asemenea, acesta genereaza valoare adaugata pentru fiecare dintre proprietatile aflate in portofoliu, prin preluarea si administrarea intregului pachet de activitati colaterale.

„Well-come, expats!”, primul serviciu destinat achizitiilor internationale

Serviciul este destinat cetatenilor straini ce doresc sa isi schimbe domiciliul cu unul in Romania. In parteneriat cu o firma care sa se ocupe de partea financiar-bancara a achizitiei, compania Imoteca ofera solutia cea mai buna in vederea alegerii locuintei, a serviciilor de sanatate si educationale, facilitand atat procesul birocratic, cat si familiarizarea culturala.

„Piata imobiliara a evoluat din toate punctele de vedere, iar companiile incearca sa se adapteze si sa ajute la perfectionarea realizarii proiectelor imobiliare si a deciziilor de achizitie. In situatia actuala, atat investitorii, cat si clientii trebuie sa gandeasca de mai mult de 2 ori inainte de a actiona pe piata imobiliara, lucru care se intampla, iar noi incercam sa facilitam acest proces”, Rafaela Nebrada, Managing Director Imoteca.

Analiza chiriilor la nivel national

Conform datelor analizate de OLX, pentru categoria „Imobiliare”, in functie de buget, numarul de persoane care foresc sa locuiasca impreuna si locatia aleasa, chiriile au valori medii de 213 euro/luna pentru o garsoniera si 735 euro/luna, pentru o casa. De asemenea, chiriile anuntate de proprietari in lunile august si septembrie au ramas la aproximativ aceeasi valoare cu ofertele de la inceputul anului 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here