PRICHINDEL VA INVITA LA TEATRU!

0
687

Teatrul de Păpuși „Prichindel” se pregătește de sărbătoare – Ziua Internațională a Copilului. Și, ca de fiecare dată, vrem să sărbătorim această importantă zi alături de cei cărora le este dedicată – copiii, și să o facem așa cum știm noi cel mai bine, oferind spectacole care să aducă zâmbete, povețe și bucurie.

Pentru că ne dorim să bucurăm cât mai mulți copii, am considerat că o singură zi nu este suficientă și am gândit un program de spectacole, pe durata mai multor zile, după cum urmează:

  • 30 mai, orele 10:00 și 11:00, la Colegiul Național „Bethlen Gabor” Aiud – spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”, regia Laura și Adam Boboc;
  • 31 mai, orele 12:00 în parcul central din Valea Lungă – spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”, regia Laura și Adam Boboc;
  • 31 mai, orele 11:00, la Centrul de zi „Arnsberg” Alba Iulia – spectacolul „Muzicanții din Bremen”, regia Adam Boboc;
  • 1 Iunie, orele 12:00, pe Aleea Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia – spectacolul „Muzicanții din Bremen”, regia Adam Boboc.

Dragi copii, vă spunem LA MULȚI ANI!, dorindu-vă tuturor copilărie fericită, și vă așteptăm cu mare drag la spectacolele teatrului nostru.

Hai la teatru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here