Presedintele PSD, Victor Ponta, a sustinut in fata sefului misiunii FMI in Romania ca situatia capitalei este inca inghetata si nu sunt semne de mai bine

0
721
victor-ponta-psd

victor-ponta-psdPresedintele PSD, Victor Ponta, i-a spus, joi, sefului misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, ca situatia de la Bucuresti este inca inghetata si ca nu sunt semne de primavara, el precizand ca „se lucreaza la acest lucru”.”Dupa cum vedeti, situatia din Bucuresti este inca inghetata.

Nu este niciun semn de primavara, dar lucram la acest lucru”, i-a spus Ponta lui Franks si celorlalti reprezentanti ai delegatiei FMI, BM si CE.

Ponta a spus, in debutul intalnirii, ca doreste sa le prezinte reprezentantilor FMI, BM si CE prospectiile opozitiei privind situatia politica actuala si masurile care ar putea fi adoptate si suportate de buget inainte de alegerile din acest an.

„Va multumesc mult pentru ca ati venit. Am in fata mea rezumatul intalnirii noastre trecute si am vrea sa discutam despre problemele zilnice si sa va prezentam prospectiile noastre privind situatia politica si masurile pe care credem ca le-am putea suporta pentru acest an inainte de alegeri”, a spus Ponta.La randul sau, seful misiunii FMI, Jeffrey Franks, le-a transmis liderilor USL ca reprezentantii FMI, BM si CE dau o importanta deosebita intalnirii cu liderii opozitiei, dar si cu cei ai altor partide, avand in vedere ca niciun grup politic nu detine monopolul solutiilor.

Dupa acest schimb de idei din debutul intalnirii, liderul PSD Victor Ponta a invitat presa sa paraseasca sala de sedinte, el precizand ca se vor face declaratii dupa intrevedere.

Ponta i-a rugat pe jurnalisti sa nu „uite” in sala de sedinte in care a avut loc intrevederea echipamente de inregistrare si i-a spus lui Jeffrey Franks ca „presa romaneasca intotdeauna uita cate ceva”.

„Va multumesc si cu marea rugaminte sa nu uitati lucruri pe aicea. Presa romaneasca intotdeauna uita ceva”, i-a spus Ponta lui Franks.

„Pentru a inregistra”, a intervenit si senatorul PNL Varujan Vosganian.

La ora transmiterii acestei stiri, intrevederea este in desfasurare. Din partea USL la reuniune participa presedintele PSD Victor Ponta, presedintele PC Daniel Constantin si senatorul PNL Varujan Vosganian si Claudiu Doltu – ministru de Finante in Guvernul din umbra al PNL. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here