Presedintele Basescu si emirul din Qatar au discutat despre intarirea cooperarii bilaterale

0
702
harta-qatar

harta-qatarPresedintele Traian Basescu a discutat, marti, la Doha, cu emirul statului Qatar, Hamad Bin Khalifa Al Thani, despre relatiile bilaterale si despre modalitatile de intarire a cooperarii dintre cele doua state, transmite Qatar News Agency (QNA).

„Seicul Hamad Bin Khalifa Al Thani a avut, marti seara, o runda de discutii la Palatul Al Wajabh, cu presedintele roman Traian Basescu aflat intr-o scurta vizita de lucru in Qatar. Cei doi sefi de stat au trecut in revista relatiile bilaterale si modalitatile de a le intensifica. Discutiile au avut ca tema si un set de alte subiecte regionale si internationale de interes reciproc”, scrie sursa citata.

Qatar News Agency relateaza ca, presedintele Basescu si delegatia care il insotea au fost intampinati si apoi condusi la aeroport de seful Departamentului de protocol al Ministerului de Externe de la Doha, Mohamed Khater Al Khater, de ambasadorul Qatarului in Romania, Salim Abdullah Al Jaber si de ambasadorul roman in Qatar, Adrian Macelaru. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here