Prescolarii au acces la sistemul de invatamant finlandez si in Romania, prin SEVA

0
1505

 

De multe ori parintii ajung sa isi doreasca o scoala ca afara si un sistem de invatamant in care copiii lor sa se formeze pentru a reusi in viata si a se descurca in orice contexte. Sistemul de invatamant romanesc are deja prea multe probleme pentru a putea sa mai ofere o educatie de calitate, copiii nu sunt incurajati sa se exprime, sa isi centreze atentia asupra unor materiii sau obiecte pe care le-ar putea folosi si mai tarziu pentru a se dezvolta in mod armonios.

 

Un sistem de invatamant bazat pe libertatea de comunicare si pe experiente, pe descoperire continua si o colaborare copil, parinte, profesor este sistemul finlandez. Finlanda este printre putinele tari care a reusit sa aiba un sistem de educatie perfect din toate punctele de vedere, care le ofera micutilor tot ce au nevoie pentru o viata de adult fara griji.

 

Cu alte cuvinte sistemul de educatie finlandez investete mereu in educatia de calitate, incearca sa gaseasca noi metode de a aplica diverse tehnici moderne de educatie pentru a forma adultii de maine.

 

Si in Romania puteti profita de avantajele reale ale sistemului de invatamant finlandez inscriind copiii intre 3-6 ani la SevaEdu, Centrul de Educatie si Cercetare Romano-Finlandez. Infiintat in 2019 SEVA nu este doar pentru copii, este pentru profesori si parinti, are spatii interioare si exterioare generoase si propune un model de educatie diferit de cel clasic.

 

In loc sa stea doar in banci copiii vor avea spatii de joaca, piste pentru biciclete, piscina in aer liber, sera, mini ferma, tot ce vor invata la SevaEdu vor putea a puna in practica. Schimburile de experienta permanente cu gradinite si scoli, universitati finlandeze vor garanta actualizarea periodica a metodelor de predare si de invatare si racordarea lor la sistemul de educatie finlandez.

 

Cele mai bune si mai moderne materiale didactice se folosesc la SEVA in asa fel incat sa contribuie activ la formarea copiilor si sa le dea posibilitatea sa isi exprime liber toate cunostintele acumulate.

 

In fiecare zi micutii vor iesi in aer liber, vor avea sesiuni de cunoastere si intelegere a sinelui, vor sti ce e o emotie, cum o recunosc, cum o controleaza, vor gandi mai clar si se vor concentra mai usor. Profesorii sunt mereu alaturi de pici si le ofera tot suportul necesar, fiecare copil se exprima liber, nu este constrans sa invete ceva ce nu ii face placere, poate sa comunice cum doreste si cand doreste, fara restrictii.

 

SEVA este alegerea ideala pentru parintii care vor sa investeasca in educatia micutilor, care isi doresc o exprienta premium intr-un sistem de educatie bazat pe comunicarea parinte, profesor, copil si pe respect si incredere. Formarea corecta a copilului inca de pe bancile gradinitei va insemna un pas urias spre o personalitate puternica si adaptata contextului social si economic din viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here