Presa germana avertizeaza asupra piscinelor hotelurilor de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre

0
642
piscina-mare-soare-baie

piscina-mare-soare-baiePresa germana a publicat mai multe articole in care avertizeaza asupra sigurantei plajelor administrate de hotelurile bulgare si a piscinelor acestora, in special.”Fiti atenti la piscinele hotelurilor bulgare – pot sa va absoarba si sa muriti”, scrie o publicatie citata de postul national de radio din Bulgaria BNR,

relateaza site-ul Novinite.com. Decesul unui copil in varsta de 13 ani, Sara, a socat Germania, unde nemultumirea provine in special din faptul ca piscina hotelului Berlin din statiunea Nisipurile de Aur functioneaza fara autorizatie, cu pompa defecta, in timp ce vizitatorii, inclusiv copiii o pot folosi.
O ancheta deschisa dupa accident arata ca doar 56 la suta dintre cele 220 de piscine din statiunile municipalitatii Varna, inclusiv Nisipurile de Aur, au autorizatie oficiala.Presa germana se intreaba retoric de ce turistii germani continua sa viziteze aceste hoteluri cu piscine ilegale cand vietile lor sunt puse in pericol si citeaza declaratia unui medic din orasul Varna, care sustine ca decesul fetitei a fost provocat de neglijenta criminala. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here