Premiera: Libra Internet Bank lanseaza Creditul Online, fara hartii si fara drumuri la banca

0
2516

Bucuresti, 28 septembrie: Pentru prima data in Romania, Libra Internet Bank lanseaza pe piata bancara un produs de creditare 100% online, prin care clientii persoane fizice pot accesa un credit de consum fara a merge la banca.

“Ca si in cazul contului online, pe care l-am lansat in 2014, si de aceasta data am reusit sa fim prima institutie bancara din Romania care ofera un produs de creditare exclusiv online, ca urmare a orientarii bancii catre zona de digital banking”, a declarat Emil Bituleanu, director general Libra Internet Bank.

Creditul online este destinat persoanelor fizice, cu cetatenie romana si rezidenta in Romania, cu varsta cuprinsa intre 19 si 59 de ani impliniti. Clientii pot obtine intre 1.000 si 20.000 lei, cu o dobanda variabila ROBOR 3M + marja fixa de 12.93%, perioada de creditare fiind de maximum 5 ani. De asemenea, clientii online Libra Internet Bank beneficiaza de zero comisioane, putand obtine creditul online fara comision de analiza a dosarului si fara comision de acordare.

Procesul de acordare a creditului online este unul foarte simplu. Clientii isi pot deschide rapid un cont online, pe care il activeaza printr-un transfer initial de 1 leu. Pot aplica, apoi, la creditul online direct din aplicatia de internet banking, primesc oferta pe email si o accepta printr-un click in internet banking, urmand sa primeasca banii pe cont imediat, totul fara hartii, fara drumuri la banca.

Despre Libra Internet Bank

Pe piata bancara din Romania, LIBRA INTERNET BANK se remarca prin produse inovatoare, fiind prima banca din Romania care a oferit serviciul de deschidere a unui cont bancar online, inca din noiembrie 2014. LIBRA INTERNET BANK are in prezent o retea de 46 de sucursale care deservesc preponderent clienti din segmentele Profesii Liberale, IMM, Corporate si AgriBusiness.

Date de contact

Date de contact:

Corina Zamfirache

PR & Communications Officer Libra Internet Bank

[email protected], +40 742 174 607

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here