Preluaţi controlul sistemului audio cu AXIS Audio Manager C7050 Server

0
1223

Creşterea nivelului de complexitate al tehnologiilor audio şi al abilităţii acestora de a induce beneficii reale unui număr mare de scenarii a condus la dezvoltarea unor portofolii extinse de astfel de produse. Prin lansarea soluţiei AXIS Audio Manager C7050 Server, compania Axis a dezvoltat un sistem de management single point ce permite organizaţiilor să folosească avantajele sistemelor audio de reţea în securitate, adresare publică sau retail.

 

AXIS Audio Manager C7050 Server oferă un pachet de management audio complet ce combină atât componente hardware, cât şi software. Acesta permite utilizatorilor să gestioneze şi să controleze toate dispozitivele audio dintr-o reţea folosind o singură interfaţă. Printre echipamentele compatibile se numără difuzoare de reţea, bridge-uri audio, microfoane şi goarne. Produsul este uşor de instalat şi configurat, reprezentând alegerea optimă pentru un management complet al conţinutului audio.

 

 

Scalabilitate şi flexibilitate

AXIS Audio Manager permite o gestionare a managementului audio bazată pe zone de activitate. De exemplu, un lanţ de magazine retail poate să definează multiple zone de interes pentru fiecare locaţie geografică în parte. Apoi, cu ajutorul managementului zonal, utilizatorul poate transmite muzică sau plasa mesaje comerciale către anumite magazine sau zone geografice. De asemenea, această funcţionalitate permite utilizatorilor să programeze mesajele şi conţinutul audio în funcţie de diferite intervale orare, conţinutul putând fi gestionat central sau din locaţii individuale, în funcţie de cerinţe.

 

Instalare rapidă şi gestionare facilă

AXIS Audio Manager nu necesită o programare software complicată, toate echipamentele audio IP conectându-se la reţeaua LAN/WAN în mod automat. Utilizatorii pot controla toate dispozitivele folosind un PC, o tabletă sau un smartphone. Sistemul oferă în timp real informaţii cu privire la toate echipamentele conectate din reţea.

 

“Utilizarea sistemelor audio în aceste domenii nu reprezintă o inovaţie, dar progresele tehnologice în materie de tehnologii de reţea au condus la obţinerea unui grad de flexibilitate mai mare ca oricând. Această flexibilitate înseamnă că beneficiile sistemelor audio în îmbunătăţirea securităţii şi protecţie sau în crearea unei experienţe la cumpărături mai bune pot fi acum aplicate la scară largă. Pentru ca această abordare să funcţioneze, este nevoie de produse eficiente, uşor de folosit şi gestionat. AXIS Audio Manager oferă un control unitar asupra întregului portofoliu de produse audio, devenind unitatea centrală a infrastructurii audio Axis”, a declarat Håkan Hansson, Global Product Manager, Audio, la Axis Communications

 

AXIS Audio Manager este compatibil cu următoarele produse:

  • Difuzoare de reţea AXIS: dispozitive complete, de cea mai bună calitate, ce permit redarea muzicii de fundal sau a mesajelor live sau înregistrate;
  • Goanele de reţea AXIS: pregătite pentru funcţionarea la exterior, oferă un sunet clar şi de calitate, pentru o supraveghere completă
  • AXIS 2N SIP: consolă all-in-one ce integrează butoane configurabile şi poate transforma difuzoarele de reţea în sisteme de adresare publică;
  • Audio Bridge de reţea AXIS: asigură combinarea şi conectarea dispozitivelor audio analogice şi digitale.

 

AXIS Audio Manager C7050 Server va fi disponibil începând cu luna aceasta.

 

Despre Axis Communications

Axis Communications este lider mondial în echipamente video de reţea, oferind soluţii inteligente şi sigure, contribuind în mod direct la tranziţia către soluţii digitale de supraveghere. Produsele şi soluţiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare şi deschise.

Axis are peste 2.800 de angajaţi în peste 50 de birouri din lume şi cooperează cu peste 90.000 de parteneri din toată lumea. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia şi este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here