Porsche Bank ofera imprumuturi auto cu avans zero si DAE atractiva

0
644

Porsche Bank a creat un nou produs atractiv de creditare, disponibil pana la sfarsitul lunii septembrie, atat pentru masini noi cat si pentru masini rulate, cu avans pornind de la 0%. Aceasta promotie este accesibila pentru creditele auto in RON fara comisioane.

„Obiectivul nostru la Porsche Bank este sa cream produse adaptate realitatilor financiare ale clientilor nostri. Astfel, am creat acest nou produs de creditare auto, disponibil in moneda locala, avand in vedere interesul tot mai mare al romanilor pentru achizitia de autovehicule: cele mai recente cifre arata o crestere a numarului de masini inmatriculate in primele luni ale anului in Romania, fata de anul anterior, iar acesta este pentru noi un semn ca trebuie sa ne sustinem clientii sa isi finanteze masinile prin oferte speciale”, a declarat Alexander Nekolar, CEO al Porsche Finance Group.

Porsche Bank ofera credite auto in RON cu dobanda fixa de 8,9% si dobanda variabila de 8,49%. Acest produs Porsche Bank nu presupune comisioane de finantare suplimentare, iar avansul minim incepe de la 0%. Creditele auto in RON beneficiaza de o DAE avantajoasa: de exemplu, pentru un credit auto de 5 ani in valoare de 45.000 RON, DAE este calculata la 9,1%.

Creditele auto in EUR pot fi accesate cu o dobanda fixa de 7,49% sau cu o dobanda variabila de 7,09%, cu zero comision de finantare. Avansul minim necesar este de 25% pentru produsul de creditare in euro, iar DAE este de 7,29% pentru un imprumut in valoare de 10.000 de euro pe o perioada de 5 ani.

Mai mult, clientii care decid sa acceseze acest produs pentru achizitia unei masini noi beneficiaza si de un bonus financiar de 2%. Pentru a accesa bonusul financiar, persoanele fizice trebuie sa incheie un contract de finantare de minim 36 de luni si maximum 60 de luni, iar in cazul companiilor, contractul trebuie semnat pe o perioada de minim 36 de luni si maximum 72 de luni.

De exemplu, pentru o Skoda Fabia noua, la pret CIP de 8.480 de euro, un credit in RON presupune:

Dobanda fixa: 8,9%
Avans minim: 0
Bonus financiar: 763 RON
Comisioane de finantare: 0
DAE: 9,1%

Aceste produse financiare, cu exceptia bonusului financiar, pot fi accesate si pentru masini rulate (disponibile numai prin dealerii autorizati ai marcii WELTAUTO) de catre toti clientii Porsche Bank Romania, persoane fizice sau companii, pana la 30 septembrie, 2012.

Pentru mai multe detalii despre aceasta noua oferta speciala, va rugam accesati www.porschebank.ro sau vizitati cel mai apropiat dealer Porsche Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here