POPESCU & ASOCIATII a obținut titlul Eastern Europe Firm of the Year în cadrul Galei Women in Business Law 2023 de la Londra

0
711

 

 

POPESCU & ASOCIATII a fost desemnată Firma Anului din Estul Europei, premiul fiind acordat în cadrul celei de a 13-a ediții a Galei Women in Business Law EMEA 2023 care a avut loc la Londra pe 28 iunie.

 

Pentru trofeul Eastern Europe Firm of the Year, POPESCU & ASOCIATII a concurat alături de alte șase companii cu activitate importantă în regiune. În cadrul Galei au fost acordate peste 70 de trofee, societatea de avocatură fiind nominalizată și la categoria Women in Business Law National Firm of the Year.

 

POPESCU & ASOCIATII este singura firmă de avocatură din România care a urcat pe podium, câștigătorii fiind desemnați de către o comisie formată din editori seniori, în urma unui amplu proces de analiză a întregii activități din anul 2022. Printre principalele aspecte evaluate se regăsesc inovația, excelența și capacitatea companiilor de a sprijini dezvoltarea femeilor în profesia juridică și de a le oferi programe echilibrate din punct de vedere profesional și personal pentru a le permite astfel să se dedice carierei.

 

Premiile acordate anual au drept principal obiectiv încurajarea și recunoașterea proiectelor complexe și inovatoare care promovează atât eforturile la nivelul companiilor, cât și la nivel individual, cu accent deosebit asupra activității femeilor-avocat din peste 30 de arii de practică. De asemenea, printre criteriile care fac diferența în desemnarea câștigătorilor se află raportul ce vizează numărul femeilor și al bărbaților avocați pe toate nivelurile, desemnarea femeilor-avocat la nivel de partener și încurajarea inițiativelor privind diversitatea și egalitatea de șanse.

 

În cadrul procesului riguros de analiză juriul a evaluat atât contribuțiile femeilor-avocat de top pentru ariile lor de practică, cât și eforturile colective ale societăților de avocatură de a împărți activitatea cât mai echilibrat și de a contribui astfel, în mod continuu, la dezvoltarea companiei și la atingerea obiectivelor propuse. Prin urmare, titlul de Eastern Europe Firm of the Year, alături de nominalizările din acest an, onorează și responsabilizează în același timp întreaga echipă POPESCU & ASOCIATII, toate victoriile și premiile de până acum fiind meritul fiecărui avocat din cadrul societății.

 

„Suntem încântați și onorați de acest rezultat extraordinar. Trofeul primit în cadrul Galei Women in Business Law 2023 este o recunoaștere a modului în care încurajăm leadership-ul feminin în cadrul firmei și demonstrează determinarea în ceea ce privește promovarea egalitații de șanse și susținerea în carieră de care se bucură avocații noștri. Mai mult decât atât, alături de toate reușitele de până acum, și acest premiu reprezintă atât munca și eforturile constante din partea colegilor, cât și încrederea pe care ne-o acordă clienții noștri zilnic.” a declarat  Loredana POPESCU, Partner.

 

„Această distincție este o dovadă în plus că reușim să oferim servicii premium clienților noștri. La nivel managerial alocăm toate eforturile și resursele necesare pentru a oferi oportunități egale tuturor celor care își doresc să progreseze. De asemenea, printr-o organizare cât mai bună, reușim să echilibrăm timpul dedicat

profesiei noastre cu viața personală.” a completat Dana BIVOL, Partner.

 

Lista tuturor câștigătorilor și criteriile de evaluare pot fi consultate pe pagina oficială https://awards.womeninbusinesslaw.com/Europe

 

POPESCU & ASOCIAȚII este societatea de avocatură din prima linie ce pune la dispoziția clienților premium servicii integrate de excepție, atât în România cât și peste hotare, în toate ariile de practică relevante și în mod special, în industriile de interes pentru jucătorii economici activi.

 

POPESCU & ASOCIAȚII și avocații săi sunt incluși în elita avocaturii de business din România în arii precum Corporate/Fuziuni și Achiziții, Litigii, Parteneriate Public-Privat și Achiziții Publice, Restructurare și Insolvență, Taxe și Dreptul Penal al Afacerilor, în baza capabilităților extraordinare în sectorul juridic și a aprecierilor clienților, recunoașteri acordate de cele mai recente ediții ale tuturor directoarelor juridice de renume precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation și Legal 500 EMEA.

 

Societatea a fost desemnată Firma Anului în Avocatură în cadrul Galei Romanian Legal Awards 2022. De asemenea, a fost inclusă pe lista scurtă a Premiilor Benchmark Litigation pentru Firma de Avocatură a Anului în Litigii și de către Europa Property, publicația specializată în sectorul imobiliar comercial din Europa Centrală și de Sud-Est, la categoria Firma de Avocatura a Anului în România în Imobiliare în cadrul SEE Real Estate Awards, ediția a 15-a.

 

POPESCU & ASOCIATII a primit în 2022, pentru al 2-lea an consecutiv, titlul de cea mai apreciată firmă de avocatură (Highly Commended Law Firm) din Sud-Estul Europei în cadrul The Lawyer European Awards fiind prima firmă de avocatură din România, cu mai puțin de 3 ani de activitate la momentul acordării premiului în 2021, care a obținut această recunoaștere, poziționarea în clasament vizând o categorie regională, dominată de nume cu rezonanță în avocatura europeană.

 

POPESCU & ASOCIAȚII a primit, de asemenea, premii pentru Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Litigii din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Bancar din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Imobiliar din România și a fost recunoscută printre Cele mai bune Firme de Drept Penal al Afacerilor din România, în baza experienței extraordinare și a recunoașterii venite din partea mediului juridic local, la Gala Premiilor Avocaturii din România.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here