Ponta il propune interimar pe Chitoiu la Economie

0
972

Premierul Victor Ponta i-a transmis, marti, presedintelui Traian Basescu propunerea ca ministrul Finantelor Publice, vicepremierul Daniel Chitoiu sa preia ca interimar conducerea Ministerului Economiei, urmand ca o noua propunere pentru acest portofoliu sa fie inaintata in maximum 45 de zile.

„In cursul zilei de astazi, primul-ministru Victor Ponta a transmis catre presedintele Romaniei, Traian Basescu, propunerea ca viceprim-ministrul si ministrul Finantelor Publice, Daniel Chitoiu, sa preia interimatul Ministerului Economiei, urmand ca seful Executivului sa faca, in maximum 45 de zile, in conformitate cu legile in vigoare, o noua propunere pentru portofoliul acestui minister”, informeaza Guvernul, potrivit Mediafax.

Vosganian si-a anuntat luni demisia din functia de ministru. El a facut acest anunt dupa ce a iesit din cabinetul presedintelui Senatului, Crin Antonescu, unde a avut loc o sedinta a liderilor PNL la care au participat si premierul Victor Ponta si liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.

Demisia a fost prezentata la scurt timp dupa votul dat in Senat de respingere a solicitarii procurorului general al Parchetului ICCJ privind inceperea urmaririi penale impotriva lui Vosganian.

La conducerea Ministerului Economiei a fost propus de PNL, temporar, vicepremierul Daniel Chitoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here