Pioneer RTA – Cel mai bun mod de vape premium

0
1938

Pioneer RTA este un atomizator vape de la Voore care transforma e-lichidul in vapori, pentru a putea fi inhalat. RTA (Rebuildable Tank Atomizer) este un atomizator servisabil, adica un rezervor care permite schimbarea rezistentelor, format din trei parti: o bobina pentru incalzire, o punte de plasa si un fitil care are rolul de a absorbi e-lichidul.

PRO SI CONTRA RTA

La fel ca oricare alt tip de atomizator, pentru cele RTA exista atat pareri pro cat si contra. Cele mai importante aspecte pro ale rezervoarelor RTA sunt ca obtin o aroma de inalta calitate si nori compatibili cu optiunile RDA (Rebuildable Dripping Atomizer) – un alt tip de atomizator reconstruibil. Atomizoarele RTA au un pret mai mic si se gasesc in orice vape shop. De asemenea, sunt suficient de versatile.

Un aspect mai putin placut la RTA este faptul ca poate fi dificil de configurat, dar depinde in mod special de marca atomizatorului. Daca apar probleme de functionare se datoreaza mai mult utilizarii incorecte. Prin urmare, persoanele care utilizeaza Pioneer RTA ar trebui sa aiba o oarecare experienta si finete in utilizare. Pentru incepatori poate fi dificil de utilizat deoarece rezistentele trebuie facute de consumator, iar daca nu este asezat corect bumbacul, acesta poate curge.

Alegerea atomizatorului potrivit este o chestiune de gust. Fie ca esti vaper cu experienta sau incepator, printre cele mai importante criterii in alegerea atomizatorului potrivit pentru tine trebuie sa se regaseasca producatorul, pretul, tipul de vaping pe care il practici si tipul de atomizator. Produsele sunt diferite de la o marca la alta, unii producatori folosesc materiale rezistente, in vreme ce altii mizeaza pe costuri de productie cat mai low. Preturile difera si ele, dar daca vrei un atomizator cu adevarat bun, ar trebui sa aloci un buget ceva mai mare, pentru a beneficia de un device fabricat in conformitate cu standardele impuse si din materiale de buna calitate.

In ceea ce priveste tipul de vaping, dupa cum bine stii, este un indice care sta la preferintele utilizatorului: MTL (mouth-to-lung) sau DTL (direct-to-lung). Vapatul MTL presupune trei pasi: inhalarea vaporilor in gura, mentinerea vaporilor in gura pentru cateva momente, dupa care inhalarea lor in plamani. DTL presupune inhalarea vaporilor direct in plamani.

Atomizatorul Pioneer RTA este realizat din otel inoxidabil, ceea ce il face rezistent pentru utilizari frecvente. Capacitatea atomizatorului este de 3.7 ml, iar alimentarea cu lichid se efectueaza prin partea superioara. In partea inferioara are reglaj de aer care se realizeaza prin utilizarea unor pini cu insertii de aer. Pinul cu insertii de aer se poate inlocui fara a fi necesara desfacerea atomizatorului si fara a pierde lichid.

Tot despre Pioneer RTA putem spune ca functioneaza cu o singura rezistenta si ca dispune de doua posturi pentru prinderea rezistentei. Pachetul in care vine contine un atomizator, un mustiuc tip 510 din ultem, 1 mustiuc tip 510 transparent, un tub de schimb din PCTG, unul din ultem si 3 bucati de pini cu insertii de aer. De asemenea, contine si accesorii si manual de utilizare, in care se regasesc toate informatiile utilie de utilizare si intretinere.

Pioneer RTA este potrivit atat pentru utilizarea MTL, cat si DTL, prin urmare, se adreseaza tuturor pasionatilor de vaping. Incearca si tu atomizatorul de la Voore si convinge-te ca este alegerea ideala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here