Philippos Karamanolis este noul presedinte al Bancpost

0
671

Philippos Karamanolis va prelua, pe 16 mai, functia de Presedinte Executiv al Bancpost, subsidiara locala a grupului elen Eurobank, in locul lui George Georgakopoulos, care a luat decizia de a da curs unei noi oportunitati profesionale in afara grupului si a Romaniei, anunta Mediafax.

Preluarea functiei de catre Philippos Karamanolis este subiectul obtinerii autorizarii din partea Bancii Nationale a Romaniei, se mentioneaza in comunicatul companiei.

“Philippos Karamanolis detine o experienta bogata in domeniul financiar-bancar si o cunoastere aprofundata a prezentei internationale a Grupului Eurobank, ceea ce confera valoare adaugata activitatilor noastre din Romania. ii dorim mult succes, in indeplinirea noilor atributii in cadrul Bancpost. in acelasi timp, ne exprimam deplina apreciere pentru contributia semnificativa pe care George Georgakopoulos a adus-o Bancpost in ultimii ani si in special pentru rolul decisiv in remodelarea Bancpost intr-o banca moderna si profitabila.”, a spus Stavros Ioannou, Deputy CEO al Eurobank Group.

Philippos Karamanolis a ocupat in perioada 2005 – 2008 pozitia de vicepresedinte executiv in cadrul Bancpost. De atunci, a fost Presedinte al Comitetului Executiv al Eurobank Serbia.

Bancpost, o banca de top zece, a revenit pe profit in 2015, fiind intr-o situatie mult mai stabila decat in criza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here