Peste 7.000 de vizitatori, 25 de precontracte incheiate, 7 contracte de vanzare-cumparare, 30 de rezervari si 563 de vizionari.

0
814

 Sunt doar cateva dintre cifrele care au marcat cele trei zile de desfasurare ale Targului Imobiliar PROJECT EXPO, care a avut loc la Sala Palatului, week-endul trecut, intre 18 si 20 martie. Si acesta este doar inceputul. Cei mai multi dintre expozantii prezenti la targ au programat alte cateva sute de vizionari in perioada imediat urmatoare si se asteapta la vanzari semnificative. “Vineri dimineata mai aveam 25 de apartamente libere, am vandut déjà 5, iar in perioada imediat urmatoare avem programate intalniri pentru tranzactionarea celorlalte, ca urmare a contactelor stabilite pe perioada targului.

Suntem siguri ca o sa le vindem pe toate”, spunea, cu cateva ore inainte de inchiderea targului, Lacramioara Munteanu, consilier vanzari Metropolitan Residence. La fel de optimisti sunt si reprezentantii companiei Premier Service, care au facut 7 precontracte si contracte de vanzare-cumparare. “Am dat peste 4.000 de pliante cu oferte si am mers la 30 de vizionari in doua zile. Unul dintre clienti a semnat pe loc si a platit cu banii jos. Mai mult de atat, una dintre cladirile la care abia am inceput constructia, Luchy Residence, a fost déjà vanduta in proportie de 20%” spune Giulio Angheloiu, manager al companiei. In fata fiecarui stand s-au oprit cel putin 1.500 de vizitatori, iar dovada stau numarul de pliante oferite si de contacte stabilite. Dar ceea ce este cu adevarat important este faptul ca marea majoritate a celor care au trecut pragul targului imobiliar sunt cu adevarat interesati de achzitia unei locuinte. “Gradul de interes a crescut semnificativ fata de anii trecuti. Saptamana viitoare urmeaza sa contactam peste 200 de potentiali clienti, iar pentru 10 am facut déjà oferte concrete. A fost un succes”, spune Alexandra Nicolaie, consultant vanzari Colina Marei, companie care dezvolta doua  complexuri rezidentiale, unul in Sinaia, si altul in Bucuresti. Iar interes a existat pentru ambele, atat pentru apartamentele de vacant, cat si pentru cele din Prelungirea Ghencea. De zeci de vizionari au avut parte si dezvoltatorii Imobil Apusului. “Aproximativ 70 de oameni au mers sa vada cladirea. Paznicul blocului si echipa de vanzari pur si simplu nu au facut fata valului de oameni care s-au napustut pe scari”, povesteste Magda Toader, consultant vanzari.
De aceeasi supriza a avut parte si Mioara Serban, consultant de vanzari al unei companii care dezvolta un bloc in zona Lujerului. “Numarul de vizionari a fost mult peste asteptari, astfel incat sambata dimineata am fost nevoiti sa mobilizam toata echipa pe santier, chiar si oamenii care nu au nicio legatura cu vanzarile”, povesteste ea. La finalul zilei de sambata si reprezentantii South Pacific erau chemasera “ajutoare”. “Am avut 30 de vizionari si discutii cu mai mult de 500 de persoane.

Interesant este ca a existat interes atat pentru locuintele ecologice din Avalon, care nu depasesc ca prêt 70.000 de euro, cat si pentru vilele din ansamblul Sidney, a caror valoare ajunge pana la 300.000 de euro”, spune Mona Ardeleanu, coordonator de PR al companiei.

Sumar Project Expo – editia 18-20 martie:
Peste 7.000 de vizitatori
31 de rezervari
25 de precontracte
7 contracte de vanzare-cumparare
563 de vizionari
Cea mai ieftina proprietate: garsoniera la 24.000 de euro, 25 metri patrato utili, situata in Popesti Leordeni
Cea mai scumpa proprietate: vila 500.000 euro, Pipera-Tunari
Lansari: au fost anuntate inceperea constructiilor la 6 complexuri rezidentiale noi, in valoare totala de 25 milioane euro.

Urmatoarea editie a Targului Imobiliar PROJECT EXPO se va desfasura in perioada 20-22 mai, la Palatul Copiilor.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO  este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Points Consulting.

Pentru detalii suplimentare

Adina Patilea
PR Coordinator Targul Imobiliar PROJECT EXPO
Tel: +40 731 789 943
[email protected]
www.projectexpo.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here