Perioada de inscriere la The Big Pitch s-a incheiat!

0
931

Perioada de inscriere la The Big Pitch s-a incheiat! Fii alaturi definalisti in Marea Finala The Big Pitch de pe 5 septembrie ! The Big Pitch 2013 – Te asteptam pe scena antreprenoriatului! Perioada de inscrieri pe site-ul oficial al competitiei The Big Pitch – www.thebigpitch.ro s-a incheiat vineri, 23 august 2013, ora 23.59! Echipa The Big Pitch Romania multumeste tuturor concurentilor care si-au incarcat ideile de afaceri pe www.thebigpitch.ro!

Cele mai bune 10 idei de afaceri din cele postate pe www.thebigpitch.ro vor castiga un loc in Marea Finala, avand oportunitatea de a obtine premiul cel mare in valoare de 10.000 de euro si facand din visele lor de afaceri o realitate.

Primii cinci concurenti cu cele mai multe voturi primite din partea vizitatorilor site-ului vor trece automat in Marea finala iar restul vor fi alesi de juriul competitiei in perioada 26-28 august si vor fi anuntati oficial pe site-ul competitiei pe 29 august!

in cadrul Marei Finale, care va avea loc pe 5 septembrie 2013 incepand cu ora 17.00, cei 10 finalisti isi vor prezenta ideea si planul de afacere in fata juriului si a unei audiente live urmand ca trei dintre acestia sa castige marele premiu in valoare de 10.000 euro, premiul al doilea in valoare de 5.000 de euro si premiul al treilea in valoare de 3.000 de euro. Nimeni nu pleaca acasa invins: ocupantii locurilor 4-10 vor fi recompensati fiecare cu 500 de euro.

Pentru informatii suplimentare privind participareala Marea Finala va rugam sa ne scrieti la [email protected] sau la telefon: 031 860 04 97. Sponsorii oficiali ai competitiei sunt: Petrom, EximBank si Phillip Morris International.

Competitia este organizata de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania in parteneriat cu Universitatea Anglia Ruskin din Cambridge si Academia de Studii Economice Bucuresti, in cadrul proiectului ANTREMAN – infiintarea Scolii de Studii Antreprenoriale si Manageriale-modalitate inovativa de promovare a antreprenoriatului in Romania, cofinantat din FSE prin POSDRU 2007-2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here