Performanțe remarcabile și rezultate mixte în Barcelona pentru echipa de MotoGP a companiei românești CryptoDATA Tech

0
576

CatalanGP din Barcelona a adus un weekend plin de acțiune pentru echipele CryptoDATA RNF MotoE și MotoGP, cu performanțe impresionante și rezultate variate. Compania românească CryptoDATA Tech, acționar majoritar al CryptoDATA RNF a reușit să câștige cursa de MotoE și se se califice pentru mare cursă de MotoGP pe prima linie de start.

 

Echipa CryptoDATA RNF MotoE: Strălucirea lui Mantovani

 

Andrea Mantovani, riderul de la echipa CryptoDATA RNF MotoE, unde acționar majoritar este compania românească CryptoDATA Tech, a avut un weekend extraordinar în cele doua curse MotoE, urcând pe prima treaptă a podiumului în prima cursă și un loc uimitor doi în a doua. Cu toate că a pornit de pe prima poziție, Mika Perez, principalul său adversar, a întâmpinat provocări, dar a reușit să obțină două puncte importante. Performanțele remarcabile ale lui Mantovani l-au ajutat să urce de pe poziția a 9-a pe poziția a 7-a în clasamentul general al Campionatului Mondial FIM Enel MotoE.

 

Echipa CryptoDATA RNF MotoGP: Calificare în prima linie de start pentru Miguel Oliveira

 

În prima clasă de MotoGP, Miguel Oliveira a obținut prima sa calificare a sezonului din linia întâi, în spatele campionului curent, italianul Francesco Bagnaia și a spaniolului Aleix Espargaro. Cu toate că a avut un start mai puțin ideal în cursa de Sprint de sâmbătă, Oliveira a luptat să se claseze pe locul șase, obținând pentru statistici cel mai rapid tur și menținând un ritm foarte bun.

 

Dramă în cursa principală: Steag roșu și finish puternic

 

Cursa principală de duminică de la Circuitul de la Barcelona-Catalunya a început dramatic cu o cădere care a implicat mai mulți piloți, ceea ce a dus la arborarea steagului roșu. Din fericire, ambii piloți ai echipei CryptoDATA RNF MotoGP nu au fost implicați. Cursa a fost reluată ulterior cu 23 de tururi.

 

Miguel Oliveira a avut un start puternic și s-a luptat să ajungă pe locul trei înainte ca uzura anvelopelor să îi afecteze performanța. La final, a traversat linia de sosire pe locul cinci, câștigând 11 puncte importante în clasamentul general. Raul Fernandez a avut un început dificil, dar a arătat determinare pe măsură ce a avansat în clasament. Din păcate, a întâmpinat o problemă tehnică în turul 10 și a fost nevoit să se retragă din cursă.

 

 

 

 

 

Următoarea cursă

 

Cu doar câteva zile până la următoarea etapă de la Circuitul Mondial Misano – Marco Simoncelli ce va avea loc pe 10 septembrie, echipa CryptoDATA RNF MotoGP se pregătește pentru noi provocări și își propune să acumuleze cât mai multe puncte în cursele rămase din sezonul 2023.

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here