PepsiCo Europa și PepsiCo România certificați ca angajatori de top în 2017

0
992

PepsiCo Europa anunță certificarea oficială obținută de la Institutul Top Employers pentru condiții de lucru excepționale oferite angajaților, fiind unul dintre primii trei angajatori de top din Europa. De asemenea, PepsiCo România a fost desemnat unul dintre angajatorii de top din România și Europa în 2017.

Studiul anual realizat la nivel internațional de către Institutul Top Employers certifică angajatori din întreaga lume – companii care asigură condiții excelente de lucru pentru angajați, care identifică, susțin și dezvoltă talente la toate nivelurile organizației și care depun eforturi pentru a optimiza continuu practicile de resurse umane. În acest an, PepsiCo a obținut certificarea în 18 țări în care activează.

În România, PepsiCo s-a diferențiat ca un angajator de top și în anul 2017, nu doar prin condițiile remarcabile oferite angajaților, ci și printr-o serie de programe inovative și interactive puse la dispoziția acestora. Totodată, între factorii diferențiatori s-au numărat și programele de dezvoltare adresate tinerilor care doresc să își înceapă cariera alături de echipa PepsiCo. Astfel, printre inițiativele pentru angajații PepsiCo România, dar și pentru tinerii în căutare de oportunități de dezvoltare, se numără:

  • Noul program „PepsiCo Technical Generation” implementat în parteneriat cu o școală profesională din București, cu scopul de a oferi elevilor din această instituție șansa de a-și cultiva competențele tehnice cu ajutorul angajaților companiei, care le oferă know-how valoros. Proiectul are ca obiectiv pregătirea solidă a tinerilor cu competențe tehnice, ce pot profita la finalizarea studiilor de oportunități de angajare în cadrul PepsiCo.

  • Deja tradiționalul program de internship „Butterfly Effect”, o inițiativă care susține și investește în tinerele talente aflate în căutarea oportunităților de dezvoltare a carierei, studenți ambițioși și dornici să lucreze într-o multinațională de succes. Tinerii studenți selectați în program au posibilitatea de a învăța de la adevărați profesioniști, de a se implica în proiecte ample din diverse departamente ale organizației dar și de a obține un post permanent în cadrul echipei, la finalul programului. În ultimii șase ani, 120 de studenți au participat la program, dintre care 19 au rămas în cadrul PepsiCo, avansând până în poziții manageriale.

  • Programul „Flexico”, o inițiativă ce promovează un stil de viață echilibrat pentru angajații companiei. Astfel, aceștia au oportunitatea de a lucra două zile pe lună de acasă, de a-și stabili singuri programul de lucru, cu condiția de a fi disponibili în intervalul 10 – 16, dar și de a beneficia, pe timpul lunilor de vară, de program scurt în zilele de vineri.

  • Programul Gatorade „Win From Within”, care promovează atât spiritul de echipă, cât și un stil de viață activ și sănătos și care îi încurajează pe angajați să facă parte din echipele de atleți și cicliști Gatorade România, oferindu-le șansa de a participa la numeroase competiții sportive de profil.

Procesul de certificare ca angajator de top la nivel de Europa este unul riguros, Institutul Top Employers analizând atent procesele, procedurile și oportunitățile pe care PepsiCo România le pune la dispoziția angajaților săi în următoarele arii: Strategia legată de Talente, Planificarea Forței de Muncă, Procesul de Inducție, Învățare & Dezvoltare, Managementul Performanței, Dezvoltarea Leadership-ului, Managementul Carierei și a Succesiunii, Compensații și Beneficii, Cultură Organizațională.

Sergio Ezama, Directorul Departamentului de Resurse Umane PepsiCo Europa și Africa Sub-Sahariană, declară: „Am primit pentru prima dată acest premiu în 2011 și mă face mândru faptul că numele PepsiCo continuă, și în ziua de azi, să fie sinonim cu excelența. Fiind recunoscuți ca unul dintre primii trei angajatori de top din Europa demonstrează angajamentul nostru de a atrage, dezvolta și păstra alături cele mai bune și mai strălucite minți ce au puterea de a inova, de a reuși și, mai presus de toate, de a face o reală diferență.”

David Plink, CEO al Institutului Top Employers a adăugat: „Condițiile optime pentru angajați asigură dezvoltarea personală și profesională a acestora. Studiul nostru amănunțit a concluzionat că PepsiCo Europa asigură un mediu de lucru remarcabil pentru angajați și oferă o gamă largă de inițiative creative: de la beneficii secundare și condiții de lucru, la programe de monitorizare a performanței, bine gândite și într-adevăr aliniate în cultura companiei lor.”

Pentru a afla mai multe despre Top Employers Institute și Certificarea Top Employers, vizitați: www.top-employers.com.

Despre PepsiCo

Produsele PepsiCo sunt savurate de consumatori din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat peste 63 miliarde dolari venit net în 2016 adus de un portofoliu de alimente și băuturi care include Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker și Tropicana. Portofoliul PepsiCo este format dintr-o gamă variată de produse alimentare și băuturi savuroase, printre care 22 de branduri ce generează fiecare peste 1 miliard de dolari în vânzări anuale de retail.

În centrul filosofiei PepsiCo se află “Performanța cu Scop”, filosofia fundamentală care definește crezul companiei – succesul PepsiCo se află în legătură directă cu sustenabilitatea mediului înconjurător. Îmbunătățirea continuă a produselor pe care compania le comercializează, responsabilitatea de a proteja mediul înconjurător și încrederea acordată oamenilor fac din PepsiCo o companie globală de succes care crează valori pe termen lung pentru societate și pentru acționari. Pentru mai multe informații, vizitați www.pepsico.com.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here