PENNY anunță programul de Paște de anul acesta

0
544

 

PENNY, unul dintre cei mai activi retaileri din România, anunță programul magazinelor pentru perioada sărbătorilor Pascale. Astfel, în ziua de Paște, 16 aprilie, PENNY închide magazinele din întreaga țară. Programul pentru perioada 10 aprilie 2023 – 17 aprilie 2023 este următorul:

  • 10 aprilie 2023 – 14 aprilie 2023, între orele 7:00 – 23:00
  • 15 aprilie 2023, între orele 6:30 – 18:00
  • 16 aprilie 2023 – ÎNCHIS
  • 17 aprilie 2023, între orele 9:00 – 16:00

Pentru a se bucura de o experiență de cumpărături cât mai plăcută, PENNY își așteaptă clienții cu o gamă variată de produse tradiționale, proaspete și la prețuri accesibile, dar și cu un design modern și accesibil al tuturor magazinelor din România. Pentru a evita aglomerația care se produce în magazine în această perioadă, clienții PENNY pot comanda produsele dorite și prin intermediul aplicațiilor de livrare la domiciliu, Glovo și Bringo.

 

Clienții care se află în căutare de inspirație pentru a găti rețete speciale de Paște și pentru a decora masa de sărbătoare, pot răsfoi revista Cu PENNY la masă, ediția de primăvară. Aceasta se găsește în toate magazinele PENNY din țară, în limita stocului disponibil, la prețul de 5,99 lei sau gratuit la cumpărături de minimum 100 de lei pe același bon fiscal.

 

Despre PENNY

 

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 339 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.800 de angajați.

 

PENNY se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2023 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.

 

Pentru mai multe detalii despre companie, accesati website-ul oficial https://www.penny.ro/

 

Contact presă

Irina Butnaru, Corporate Communications Manager, PENNY | REWE România,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here